Промените в личния живот на хората няма да се случат

...
Промените в личния живот на хората няма да се случат
Коментари Харесай

Значителни промени очакват 5 зодиакални знаци през юни

Промените в персоналния живот на хората няма да се случат сами, а най-заради обстоятелството, че нещо ще се промени в международен мащаб.
15 юни квадрат САТУРН - УРАН
Най-точният аспект ще бъде при започване на деня на 15 юни.
Въпреки че измененията ще бъдат огромни, те няма да обиден всички. Например човек, който не се занимава с интернет и не пътува в чужбина, е малко евентуално да почувства смяна в тези области. Но тези, които работят в интернет или чийто попада в програмата за възобновяване, ще усетят доста новостите.
Квадратът на Сатурн с Уран демонстрира неизбежността на обновяването и в същото време компликациите, с които хората ще се сблъскат в хода на измененията заради неналичието на материална база за елементарно, безпроблемно възобновяване.
Например, компанията ще конфигурира нов програмен продукт и старите компютри няма да го поддържат. Или наемателите вземат решение да създадат главен ремонт на къщата, само че няма да има задоволително пари за нужните усъвършенствания. Не е нужно, обаче, да се задържа смяната.
Светът би трябвало да се промени и ние би трябвало да сме в крайник с него. Не се опасявайте от трудности: Сатурн споделя, че хората, които са задоволително търпеливи, ще се оправят с всичко.
Пред промени ще бъдат изправени хора, чийто персонален хороскоп резонира с аспекта. Но също така има няколко знака, които са по-склонни да претърпят обилни промени.
Това са ТЕЛЕЦ, КОЗИРОГ и ВОДОЛЕЙ. Продължаващите световни събития ще обиден главните области на живота: работа, бизнес, пари, място на престояване, семейство, място измежду хората, престиж, тяхната известност, външен тип, житейски цели.
На 13 юни, Венеро-Уранският секстил ще сътвори условия за бърза и позитивна смяна. Ще имате шанса да сте на точното място в точното време, с цел да се зарадвате на нещо, да се забавлявате, да извършите нещо прелестно, да получите пари или да срещнете обич.
Аспектът може неотложно да промени неприятните условия в любовта или парите в сполучливи. Например инцидентно се озовавате на място, на което не сте отивали, и се срещате с човек, който харесвате от дълго време. Или внезапно ще получите доста нужен продукт тъкмо в този момент като подарък.
Най-щастливите да бъдат приятни изненади на Телец, Везни и Раци.
ТЕЛЦИТЕ имат шанс отвън дома, когато инцидентно попаднат там, където не са възнамерявали, непринудено отиват в магазина, на посетители, на открита лекция. Ще бъдат водени на приятни срещи и запознанства.
ВЕЗНИТЕ ще има шанс на работа. Изведнъж ще се развие най-хубавото другарство с авторитетен човек или бизнесът ще даде непланирани приходи.
РАКЪТ ще има шанс по въпросите на хубостта, модата и изкуството.
МАЛКИ ПРОМЕНИ ПРЕЗ ЮНИ
В дните, когато Луната прави аспекти с Уран, нещата няма да вървят по проект. Малките домашен и ежедневни каузи няма да вървят по проект. По-добре е да не вършиме проекти за деня: отново няма да извършите това, което сте замислили.
В положителните дни смяната ще бъде добра и инцидентните условия ще работят във ваша изгода. В неприятните дни няма да имате шанс за дребни неща.
Щастливи дни: 2, 12, 17, 25 и 29 юни.
Лоши дни: 7 юни, 14, 21 и 27 юни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР