Промените в Левски нямат край, а сензационните обрати още по-малко.

...
Промените в Левски нямат край, а сензационните обрати още по-малко.
Коментари Харесай

Ексклузивно: Левски се взриви

Промените в Левски нямат край, а сензационните обрати още по-малко. Ситуацията в клуба на стадион " Георги Аспарухов " се трансформира във врящ казан. Новината на деня е, че новият притежател на Левски се споделя Христо Йовов. Легендарният футболист на " сините " е взел акциите на Спас Русев, като към този момент е мажоритарен акционер на " сините ". Това значи, че Васил Божков няма да бъде новият притежател на отбора от " Герена ", макар че през последните две седмици приготвяше проект с изпълнителния шеф Павел Колев, с цел да може 26-кратните първенци, които имат над 25 милиона лв. отговорности, да бъдат избавени, а да не последват ориста на безконечния противник ЦСКА.

Това се случва единствено 10 дни преди старта на сезона на Първа лига и безусловно пет дни, откакто Божков даде зелена светлина пред Колев и Дерменджиев да бъдат привличани футболисти. Двама от тях към този момент акостираха на " Герена " - Мартин Райнов и Валери Божинов.
 Йовов показа публично новите в Левски @@@
Интересното е, че други две именити фигури на столичния гранд - Даниел Боримиров и Димитър Иванков също ще бъдат измежду притежателите на обичания им Левски, научи Sportal.bg. Бронзовият медалист от САЩ`94 от времето на Русев има 20% от акциите, а 20% ще има и актуалният треньор на вратарите на " сините ", който взима пакета акции на юрист Тони Кръстев, член на Надзорния съвет на 26-кратните първенци на България.

Тоталният безпорядък в Левски занапред следва, защото към момента не е ясно бъдещото на изпълнителния шеф Павел Колев. Той първо беше канен от Спас Русев, след което от Румен Чандъров да поеме властта на " Герена ", а най-после одобри предлагането на Васил Божков. Най-богатият българин обаче няма да подвига Левски на крайници, откакто досегашният необут е трансферирал акциите на Бижутера. Бившата десетка има упоритостта да вдигне клуба на крайници, с добър екип от хора, и довеждайки съществени спонсори, като Божков, който ще остане спонсор на " сините ". Бившият капитан на Левски се надява Колев да остане на работа, само че това ще стане ясно идващите дни, макар че по-скоро отговорът на някогашния публицист ще бъде отрицателен. Йовов, който е на девето място по мачове в историята на Левски -304 и на девето място по голове - 87, ще дава отговор за спортно-техническата власт. Именно по тази причина приготвя екип от способени хора, надявайки се и Колев да остане.
 @@@

Бъдещето на новия треньор Георги Дерменджиев също не е по никакъв начин ясно, защото той беше поканен и определен от Божков да смени Славиша Стоянович. Освен това някогашният треньор на Лудогорец към момента няма публично подписан контракт с клуба, с който се разбра за шест месеца плюс две години. Именно заради това най-вероятно няма и да подпише подобен. Играчите пък не са получавали заплати, като ще ги получат най-рано другата седмица. Парите са открити, само че бюрократичен проблем с банката забавя заплащането към футболистите, които не един път и два пъти на лагера в Кипър направиха мнения по тематиката.

 Честит празник @@@
Утре следва последната среща на Левски от подготовката против Чукарички, само че всичките тези промени, ще докарат още един потрес на играчите на тима. Именно заради това новото управление ще има доста тежка задача да ги вдигне за мача с Локомотив (Пловдив). Феновете на Левски пък още веднъж ще се чудят какво се случва с обичания им отбор.

Предвид измененията в синия клуб последните седмици, нищо чудно това да не е края на сагата Левски. Предстои да разберем...  Честит празник @@@

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР