Промените в Изборния кодекс са нещо, което се случва прекалено

...
Промените в Изборния кодекс са нещо, което се случва прекалено
Коментари Харесай

Тома Биков: ПП живеят с мисълта, че светът е започнал през 2020 г.

Промените в Изборния кодекс са нещо, което се случва прекомерно постоянно. Невинаги изцяло премислено. Това, което ние вършим е да защитим една теза, която отстояваме от година и половина – да имаме смесено гласоподаване, до момента в който не се откри по подобаващ вид, тъй че всички бългасрки жители да могат да упражняват правото си на глас. Това разяснява Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от в ефира на Българска национална телевизия.  

На вчерашното съвещание приехме хрумвания на „ Демократична България “, които бяха положителни. Оставането на флашките, като ни предложиха защитни механизми по тази линия. Този диалог би трябвало да продължи. Колегите от „ Продължаваме промяната “ показват нещо приблизително сред параноя и тотално недоумение на тези процеси. Слушах дебата, не взех думата, тъй като  ми се струваше безсмислено да се приказва. Те потеглят по този начин, че все едно всяка смяна значи имитация, кражба. След това започнаха да си вършат реплики на изявления, които нямат общо с изявленията. Това е ексцентрично държание, което няма смисъл. Те живя с мисълта, че светът е почнал през 2020 година, появили са се и имат правото да кажат кое е добре, кое е неприятно. Наблюдавам бездейност от страна на „ Демократична България “. Те вървят след „ Продължаваме промяната “ по инерция. Явно и те не са в положение да ги спрат, когато са тръгнали да свършат някоя пакост, съобщи Биков. 

Относно продължителните съвещания на Народното събрание, депутатът уточни: Ако измененията в Изборния кодекс в границите на работния ден (9.00 – 14.00 часа) значи Народното събрание да бъде блокиран най-малко за две седмици. 

Той разяснява и изявленията от страна на „ Продължаваме промяната “ за сбъркани протоколи по време на предходни избори. 

Протоколите са сгрешен зашито са комплицирани. Тук би трябвало да се мисли по какъв начин да се опростят. Над 150 000 души вземат участие в изборния развой. И тъкмо поради това протоколите не могат да бъдат фалшифицирани, счита Биков. 

Според него съставянето на държавно управление е стъпка към решаването на политическата рецесия, само че не е всичко. 

С „ Демократична България “ нямаме основни разлики по главните въпроси. „ Демократична България “ в предходното постоянно държавно управление не съумяха да реализират една своя политическа цел. Те реализират избрани техни цели в настоящия парламент – военната помощ за Украйна, пазаруването на F-16. Те оферират три условя за присъединяване в държавно управление. Стабилизиране на обществените финанси – нещо, което „ Продължаваме промяната “ отхвърля. Ако се вгледаме в по-големите неща има опция за разговор с тях, акцентира Биков. 

По думите му е редно да предложи кабинет, когато получи първия мандат. И добави, че съгласно него формулата държавно управление на малцинството е рискова и комплицирана и се „ удивлявам се на сътрудниците от „ Продължаваме промяната “, които имат самочувствието да предложат държавно управление на малцинството, откакто беше свален техния постоянен кабинет “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР