Промените са тези, които ни учат как да бъдем по-гъвкави.

...
Промените са тези, които ни учат как да бъдем по-гъвкави.
Коментари Харесай

2018-а носи големи промени на пет зодии

Промените са тези, които ни учат по какъв начин да бъдем по-гъвкави. Въпреки че някои от тях са непредвидени, не толкоз положителни, би трябвало да ги приемем. За 2018-а година редица астролози споделиха, че това ще е година на смяна. Пет зодии ще бъдат изправени пред по-големи промени спрямо другите. Вижте кои са:

 

Телец

 

Представителите на зодия Телец несъмнено не харесват измененията. Те избират рутината и стабилността, по този начин се усещат най-комфортно. Придържайки се към ежедневните си привички, измененията могат да ги накарат да изпитат стеснение, да ги под напрежение. Но ще би трябвало да се примирят, тъй като 2018-а година е година на смяната за тях. Ще се отърват от много неща и с малко шанс, смяната, която ги чака ще бъде добра за тях и ще ги направи по-силни.

 

 Лъв

 

Тази година ще преминете през метафизичен промени. Въпреки че сте смели като едни същински лъвове, измененията не всеки път са мечтани от вас. Но тази година ще погледнете живота от друга позиция. Това ще проправи пътя ви за триумф. Няма да ви е елементарно да се отървете от остарелия метод на мислене, само че когато изцяло приемете смяната, ще осъзнаете, че пътят към триумфа не е толкоз сложен, колкото сте си мислили.

 

Дева

 

Педантичните Деви ще трансформират ненапълно своя темперамент и то в позитивна светлина. Обичащи да управляват всичко, те непрекъснато са подложени на стрес. Винаги желаят нещата да се случват по техния метод, което ги затруднява в приспособяването към измененията. Тази година обаче, ще сте подготвени да приемете измененията в живота ви и ще кажете довиждане на несигурността.

 

Козирог

Козирозите постоянно се усещат като на непозната територия, когато тяхната обич или кариера е застрашена. Ето за какво те рядко биха рискували. Но през 2018-а година нещата ще се трансформират. Родените под този зодиакален знак, излизайки от зоната си на комфорт, могат да реализират огромни триумфи. Тази година ще са даващи и получаващи обич, а това ще ги направи щастливи.

 

Риби

 

Със сигурност интуицията ви към този момент ви е подсказала за измененията във вашия живот. От всички зодиакални знаци, вие, риби, най-силно слушате инстинктите си. Вярвате в интуицията си, успявате да се подготвите за това, което следва. Това е годината, в която ще оставите страховете си зад себе си и ще бъдете подготвени да се борите за това, което желаете в живота си. Ще бъдете по-силни и няма да позволявате другите да злоупотребяват с вас.

 

Източник: az-jenata
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР