Промените при българина продължават - в последните 12 месеца той

...
Промените при българина продължават - в последните 12 месеца той
Коментари Харесай

Рискована Работа! Кубрат Пулев Се Замеси С Много Съмнителен Играч От Мексико, Разследван Е За Наркотрафик!

Промените при българина не престават - в последните 12 месеца той напусна немската промоутърска организация " Зауерланд " и проработи с американеца Боб Аръм и неговата компания " Топ Ранк ".

Главен треньор на Кобрата към момента е легендата Ули Вегнер, само че очевидно се разчита Мемо съществено да помогне в щаба.

Миналото на мексиканеца е скандално, мрачно, само че постоянно - сполучливо в състезателен проект. Той е работил с Марион Джоунс, уличена и наказана за систематична приложимост на допинг, като през 2005-а бе очевидец на ФБР по въпросното дело. Така избегна самичък присъда, като разкри схемата, по която е снабдявал освен Джоунс, само че и куп други елитни спортисти, с цяла гама от неразрешени субстанции.

Негови са думите, че всички осем финалисти в спринта на 100 м по време на Олимпийските игри са допингирани. " Знам го, тъй като съм го правил преди ", отсича в изявление за списание " Шпигел " тогава.

Открито е признавал, че е давал с години допинг на спортисти, както и решително твърди през днешния ден, че е чист. Занимава се само с боксьори от няколко години.

В предишното е разследван и за трафик на опиати, само че без да е потвърдена виновността му.

Следен от сътрудници на ФБР, а в показанията си пред съда по делото с Марион Джоунс признава, че е получавал колета със неразрешени вещества, като пази даже разписки от по няколко хиляди $ за тях.

" Не върша нищо нелегално през днешния ден, чист съм ", споделя в последното си изявление преди пет години.

От щаба на Пулев няма публично удостоверение за взаимна работа с мексиканеца Ередия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР