“Промените, които предлагаме, съответстват на очакванията на хората”, каза вицепремиерът

...
“Промените, които предлагаме, съответстват на очакванията на хората”, каза вицепремиерът
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Най-изгодно ни е да си подадем оставката

“Промените, които предлагаме, подхождат на упованията на хората”, сподели вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител в изявление за „ Тази събота “ по БТВ във връзка обръщението към народа на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, в което той уточни, че ГЕРБ ще предложат нова Конституция.

“Категорично има потребност от промени в конституцията и привикване на Велико народно събрание “, разясни той.

“В демокрацията и в страната най-важни са правилата”, подсети Дончев.

„ Разговорът за промяна на Конституцията е от 10 – петнайсет години. За първи път имаме обстановката и политически и социална, която дава късмет на сходно предложение ", сподели вицепремиерът. „ Мисля, че предложенията в този момент са вследствие на положителния слух, а един политик би трябвало да може да слуша добре “, добави той.

„ Нужда от рестарт има. Факт е, че демокрацията е в рецесия. Една огромна част от българите не познават държавната уредба и нямат доверие в институциите “, добави Дончев.

„ За нас е най-изгодно да си подадем оставката, само че по този начин нищо няма да се промени ", не пропусна да разясни още вицепремиерът.

Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител изрази вяра изборите за Велико народно събрание да са преди постоянния парламентарен избор.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР