Промени в условията и правилата на синята зона във Варна

...
Промени в условията и правилата на синята зона във Варна
Коментари Харесай

В условията на синята зона във Варна имало пропуски, отстраняват ги след месеци

Промени в изискванията и разпоредбите на синята зона във Варна е допустимо да се случат, само че след месеци. Това стана ясно на съвещание на правната комисия към локалния парламент, съобщи кореспондент на Moreto.net.

“Виждаме, че имаме пропуски. За да можем да предложим промени, би трябвало да сме работили най-малко няколко месеца, които да разрешат разбор на обстановката. Преди даже да е завършил гратисният интервал и зоната да е проработила изцяло не е редно да се вършат промени. “, разяснява шефът на „ Общински паркинги и синя зона “ Младен Иванов във връзка тъжби на компании и жители. Той не конкретизира тъкмо за какви пропуски се касае, само че добави, че предприятието не може да прави отстъпки в цените и други промени без да има решение на Общински съвет.

Иванов уточни, че на идващ стадий ще се проведат срещи с бизнеса и ще се направи публично разискване по отношение на възможни промени.

Председателят на комисията Христо Атанасов също изрази единодушие, че има неща, които би трябвало да бъдат изчистени във връзка с синята зона.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР