Промени в теоретичния изпит за кандидат-шофьорите. Нови видеоклипове вече ги

...
Промени в теоретичния изпит за кандидат-шофьорите. Нови видеоклипове вече ги
Коментари Харесай

Бойко Рановски разкри какви изненади още готвят за кандидат-шофьорите

Промени в теоретичния изпит за кандидат-шофьорите. Нови видеоклипове към този момент ги слагат в действителна обстановка. Кандидат-шофьорите дават отговор на общо 45 въпроса по време на теоретичния си изпит. Разработените видеа са общо 60.

Директорът на изпълнителна организация Автомобилна администрация Бойко Рановски съобщи пред БТВ, че видеоклиповете може да станат и повече след време.

„ Взимаме образец от страни, в които пътната сигурност е на доста високо равнище. Правим разбор и в случай че 1% намалеят злополуките, значи сме в вярна посока “, сподели той.

Рановски изясни, че въвеждане на интерактивни видеоклипове и с идни промени във връзка с практическите изпити да можем да подобрим положението в страната и да може водачите да мислят повече и да носят отговорност до момента в който ръководят.

Той добави, че при кормуването специфична система посредством GPS ще дефинира маршрута на инцидентен принцип, само че към този момент се вършат проби.

„ Има някои проблеми, само че се надяваме до август месец да сме ги разрешили и да тестваме новият метод на установяване на маршрута “, сподели Рановски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР