Промени в състава на Управителния съвет и устава бяха приети

...
Промени в състава на Управителния съвет и устава бяха приети
Коментари Харесай

IAB Bulgaria с нов член на Управителния съвет

Промени в състава на Управителния съвет и устава бяха признати на изключително Общо заседание на Сдружение „ Интерактив Адвъртайзинг Бюро България “ (IAB Bulgaria) на 31 май 2022г.

IAB Bulgaria е най-голямото съдружие на медии, организации, рекламодатели и софтуерни компании, виновни за цифровия бизнес в България.

В УС на сдружението влезе Юлия Константинова, кандидатура на „ Неро Джи “ ЕООД / View Sofia/. До момента тя беше член на Комисията за етични въпроси и положителни практики на IAB Bulgaria. Преди гласуването в кандидатурата си тя показа богатия си професионален опит в региона на медиите и модата.

Константинова влиза в Управителния съвет на мястото на представител на БТВ Медиа Груп ЕАД. Дружеството, дружно с Нетинфо, Investor Media Group и OLX Group България, разгласи желанието си да се отдръпна от IAB Bulgaria. Компаниите, които имат известни медийни, развлекателни и комерсиални уеб сайтове на българския пазар, остават ангажирани с най-важните планове и начинания на IAB Bulgaria.

Сред тях са:
Развиване на гениите в региона на интерактивния маркетинг и медиите; Популяризирането на положителните практики на пазара; Поставянето на пазарните играчи на равностойно игрово поле, основано на етични правила и данни; Ефективна работа с регулаторните органи на национално и локално ниво.
Единодушно общото заседание на IAB Bulgaria поддържа промени в своя правилник и одобри годишния финансов доклад на сдружението. Бяха маркирани позитивните резултати спрямо данните за миналата година.

Председател на общото заседание беше Христо Христов, а Милена Гонева – секретар и преброител на гласовете.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР