Промени в състава на две от постоянните комисии в парламента

...
Промени в състава на две от постоянните комисии в парламента
Коментари Харесай

ДПС праща Пеевски в правна комисия, Карадайъ напуска конституционната

Промени в състава на две от непрекъснатите комисии в Народното събрание оферират от. Движението иска да прати депутата си в правната комисия в Народното събрание и да извади водача си Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, от тази за конституционни въпроси. Това излиза наяве от импортиран план на решение от ръководителя на групата в Народното събрание Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Предложенията им би трябвало да бъдат гласувани от пленарната зала, с цел да бъдат утвърдени. Ако това стане, Пеевски ще заеме мястото на съпартиеца си Гюнер Ахмед. Карадайъ пък ще бъде заменен от Ертен Анисова.

бе определен за член на конституционната комисия при започване на юни. Там той работи дружно с водача си Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. След началото на договарянията за конституционни промени с ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ обаче, в края на юни Пеевски разгласи, че ще се откаже от участието си в комисията. " Ще се случат измененията. Разбрахме се да махнем тясното партийно начало. Да има чисто нова конституционна комисия, с цел да няма разправии кой, къде и по какъв начин взе участие. България и конституцията са по-важни от всяка партия ", сподели тогава той.

Все още обаче няма импортирано решение за неговото освобождение, написа " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР