Промени в Наказателния кодекс предвиждат дискутираното дълги години премахване на

...
Промени в Наказателния кодекс предвиждат дискутираното дълги години премахване на
Коментари Харесай

Наказателния кодекс предвижда премахване на термина „противозаконно отнемане на автомобили”

Промени в Наказателния кодекс плануват дискутираното дълги години унищожаване на термина „ незаконно лишаване на коли ”. Това заяви във Варна заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов. Той посочи:

" С смяна в наказателния кодекс ще бъде въведени нов състав на по този начин наречената квалифицираната кражба с предмет моторно- транспортно средство, тъй като какво следим в този момент, записва се закононарушение незаконно лишаване моторно- транспортно средство там задачата, специфичната цел на причинителя да употребява моторно- транспортно средство, само че когато моторно- транспортно средство не намерено тъй като разкомплектовано, мъчно се потвърждава кражбата на движима движимост. Смятаме, че по този метод ще засилим предварителната защита и ще има по сериозна глоба против причинителите на подобен тип обири. “

Красимир Ципов сподели още, че препоръчаният пакет от три закона, свързани с пътната сигурност, имат за цел главно предварителна защита на пътно-транспортните катастрофи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР