Промени в Министерски съвет. Ключовата дума за бъдещата 2024 година

...
Промени в Министерски съвет. Ключовата дума за бъдещата 2024 година
Коментари Харесай

Промени в Министерски съвет; Зеленски си отива; Тръмп и Байдън няма да са президенти на САЩ: Известна ясновидка с шокиращи прогнози!

Промени в Министерски съвет. Ключовата дума за бъдещата 2024 година ще е смяна. Тя обаче ще бъде осъществена мъчително и с цената на доста жертви и премеждия за хората по целия свят. Ще има естествени бедствия с доста починали, всеобщи митинги и нов президент в Съединени американски щати. Това прогнозира известната ясновидка и астролог Станка Ангелова.  

Тя прикани ръководещите вместо да си губят времето с монументи, да се качат на служебните си коли и да ги подкарат по затънтените пътища, да обикалят градове и села, с цел да видят разрухата, която царува на всички места.

Понякога си мисля, че в Народното събрание има проклинание, сподели ясновидката.

Тя е разкрила дарбата си да вижда бъдещето и да оказва помощ на хората след захапване от отровна змия. От лапите на гибелта я избавя прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения.

Ще е много тежка година във всяко едно отношение. Ще има доста естествени бедствия. Дали от война или от трусове, или от наводнения, или от заболявания и вируси, доста хора ще пострадат. Очаква ни тежка и напрегната година. Но това не се отнася единствено за България, а за целия свят. Това сподели Ангелова.

Ще е оспорвана борбата за властта в Русия, само че Путин ще остане президент, а Съединени американски щати ще е с нов държавен глава.

Бъдещият владетел в Белия дом няма да е нито Байдън, нито Тръмп. Американците няма да се отдръпват от НАТО.

Украйна няма да изгуби напълно войната, само че ще остане без част от територията си. Зеленски обаче няма да остане президент.

Ще има промени в състава на Министерския съвет. Ако рецесията не се задълбочи извънредно доста до април, няма да се стигне до предварителен избор.

Ще създадат опит да демонтират Альоша освен в Пловдив, само че и в Бургас. Недоволството на хората обаче ще пораства. Те ще излязат по улиците да стачкуват против недомислените от управляващите дейности.

“Вместо да помислят по какъв начин да оказват помощ на народа и по какъв начин да извадят страната от рецесията, те се занимават безусловно с нелепости. Какво ще реализиран с това като демонтират паметниците? Могат единствено да провокират всеобщо неодобрение ”, сподели тя.  “Имам едно предложение към министрите. Нека да се качат в служебните си коли и да обикалят село след село, град след град, с цел да видят по какъв начин тъне страната ни в дупки, в бедност! Вместо да спрат разрухата, ръководещите прахосват пари и време поради монументи. Българският народ е извънредно толерантен, само че в един миг ще им падне пердето на хората ”.

Отчаянието на хората е подбудено от това, че към този момент не виждат личността, която да може да ги поведе, с цел да се спасят от мизерията.

Източник –  Флагман

Ощеновини четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР