Проливният дъжд и новата буря Балос“, които удариха , предизвикаха

...
Проливният дъжд и новата буря Балос“, които удариха , предизвикаха
Коментари Харесай

Проливни дъждове и бурята Балос потопиха части от Атина под вода

Проливният дъжд и новата стихия „ Балос “, които удариха, провокираха проблеми в доста елементи на страната, а жителите на Атина бяха предизвестени да заобикалят ненужните пътувания, до момента в който няколко централни булеварда и част от учебно заведение бяха.

Според видеоклипове, оповестени в обществените медии, възпитаници от главно учебно заведение в атински квартал са били евакуирани от наводнена колиба, откакто учителите са употребявали пейки за създаване на мост, през който децата са достигнали централната постройка на учебното заведение.

По решение на префекта в региона на Атика, по-широката част на, всички учебни заведения в този район са затворени този следобяд, а в допълнение, според от метеорологичните условия, на следващия ден ще бъде решено дали ще работят.

На няколко булеварда в Атина, които всяка година се наводняват заради значителни дъждове, придвижването краткотрайно е било спряно.

Пожарната е получила повече от 200 позвънявания за помощ единствено в региона на Атика.

На днешния постоянен брифинг за пресата представителят на гръцкото държавно управление Янис Иконому акцентира, че целта на държавното управление е отбраната на човешките животи, както и отбраната на собствеността. Той уточни, че на настоящите срещи на министъра по климатичните рецесии и гражданската отбрана с способените органи е решено локалните управляващи неотложно да осведомят жителите да заобикалят, изключително през нощта, изби или елементи, където е имало наводнения в миналото; за активиране на номер 112; всички сили за гражданска отбрана, пожарна, полиция, военни и коли за спешна помощ да бъдат в режим на подготвеност, с цел да могат да се намесят навреме, в случай че е належащо, а от през вчерашния ден оперативни центрове работят в разнообразни елементи на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР