Проливния дъжд превърна в езеро ледената пързалка на Бургас. Атракцията

...
Проливния дъжд превърна в езеро ледената пързалка на Бургас. Атракцията
Коментари Харесай

Бургаската ледена пързалка стана повод за подигравки с WC министъра!

Проливния дъжд трансформира в езеро ледената пързалка на Бургас.

Атракцията бе инсталирана в края на предходната на площад "Тройката ", с цел да радва бургазлии и гостите на Бургас.Лошото време обаче не пожали оборудването и безусловно го заля с вода.

Някои бургазлии одобряват случилото се като знак за това какъв брой сме дребни пред природата, до момента в който други се майтапиха, че в този момент си имат оборудване за каране на водни ски при градски условия. Според тях даже се отваряла ниша за развиване на нов тип туризъм- каране на водни ски при зимни условия.

Те не пропуснаха да се избъзикът и с бургаския тоалетен министър, че щялсега води служителите на реда от хотел "Козия рог " на новата атракция, само че при изискване, че съблюдават изискванията за тишина.

Хората не пропуснаха да отбележат, че зимния туризъм в "Странджа " планина се развива единствено в мотела на толетния министър, защото страната плащала нощувките на граничните служители на реда.

Според бургазлии, които не крият омразата си към WC министъра, работата на граничните служители на реда се състояла в това да пазят съборената велика ограда
от публицисти.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР