Проливните дъждове в части на Гърция предизвикаха наводнения и порои

...
Проливните дъждове в части на Гърция предизвикаха наводнения и порои
Коментари Харесай

Проливните дъждове в части на Гърция предизвикаха наводнения и порои

Проливните дъждове в елементи на Гърция провокираха наводнения и порои по улиците, заляти са и плажове. Властите в страната обмислят въвеждане на отчасти бедствено състояние, поради продължаващите трети ден превалявания.

Силни дъждове наводниха тази нощ полуостров Халкидики, където има и доста български туристи. Наводнени са къщи, пътища и къмпинги. Няма потърпевши хора.

Циклонът " Нефели " се популяризира тази нощ съвсем върху цяла Гърция. Продължава да вали дъжд на всички места. Силно е обиден полуостров Халкидики.Там управляващите желаят да се разгласи отчасти бедствено състояние. В Никити всичко е под вода - първите етажи на къщите, магазини, а пътищата се трансфораха в реки. Големият размер вода счупи заграждания на язовири. Пътищата са непроходими, а водата повлече коли. В Неа Модания е невероятно придвижването на коли. Потокът на река в Сивири излезе от надзор. Наводнени са къмпингите.

Пожарната е на крайник. Полицията предизвестява за деликатно шофиране в целия регион на Халкидики. В Лариса и Фтиотида също има доста пътища под вода. Полицията прекъсна придвижването. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР