Проливните дъждове в Албания от вчера, 26 септември, донесоха редица

...
Проливните дъждове в Албания от вчера, 26 септември, донесоха редица
Коментари Харесай

Проливни дъждове в Албания разрушиха мостове и улици, наводниха земи

Проливните дъждове в Албания от през вчерашния ден, 26 септември, донесоха редица проблеми в региона на северноалбанския град Шкодра, съобщи Албанското радио и телевизия (RTSH).

Според формалната информация от община Пука, която се намира в централната част на Северна Албания, придошлите реки са предизвикали обилни вреди на селски пътища, мостове, здания и напоителни канали.

Според информация от същия източник са развалени към 80 км пътища. Два от пътищата в региона са изцяло разрушени, а солидни свлачища има по пътищата Бицай – Блинищ – Крова, както и по всички селски пътища на административната единица. В тази област са развалени още напоителният канал Рас Кужен, мостът на село Джеджан и покривът на локалното учебно заведение.

Лошото време сътвори проблеми и в региона на Дукагини покрай Шкодра. Заради придошлите реки мостът, който свързва две села в региона - село Тет със село Ндърлюсай, е развален.

В региона под Шкодра проливните дъждове през нощта са наводнили няколко хектара земя. Застрашено от наводняване е село Дараджат, защото река Буна е отнесла част от насипа и има заплаха последният да се срути.

Pritet një javë me reshje intensive, përmbytje dhe stuhi/ Çfarë siguracioni ka makina juaj?

Lexoni artikullin e plotë në linkun më poshtë:
— SIGAL Uniqa Group AUSTRIA (@SIGALUNIQAGROUP)
За момента обстановката в региона на Шкодра е под наблюдаване, а локалните институции са в деяние за превъзмогване на вредите и предприемане на ограничения на място в регионите с висок риск от наводнения.

Reshjet e dendura të shiut/ Përmbytje dhe ndërprerje energji në disa qytete, ja situata -
— Struga.info (@strugainfo)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР