Проливен дъжд се изля над Вашингтон по време на поклонението

...
Проливен дъжд се изля над Вашингтон по време на поклонението
Коментари Харесай

​Изложиха тленните останки на Джон Маккейн за поклонение в Капитолия

Проливен дъжд се изля над Вашингтон по време на поклонението пред тленните остатъци на починалия сенатор от Аризона Джон Маккейн, които бяха положени в Ротондата на Капитолия – чест оказана единствено на 31 изтъкнати американци в историята на страната, оповестява Агенция Франс Прес. Церемонията се излъчва директно по всички американски малките екрани, а флагът над Конгреса е спуснат на половина.

 © Българска телеграфна агенция
Републиканецът Джордж Буш и демократът Барак Обама се чака да произнесат речи в памет на своя дълготраен другар и някогашен конкурент за президентското кресло в Белия дом. Президентът Доналд Тръмп обаче няма да участва на възпоменателната гала.

Обама и Буш бяха категорично посочени като оратори в наследството на починалия Маккейн, който по време на дългогодишната си политическа кариера сподели на американците, че без значение от другите си убеждения, нацията може да бъде обединена за общото богатство.
 Тръмп няма да участва на траурната гала за Джон Маккейн Тръмп няма да участва на траурната гала за Джон Маккейн
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп няма да участва на траурната гала за сенатор Джон Маккейн във Вашингтон, заяви представител на умрелия републик...

Членове на Конгреса уважиха паметта на починалия си сътрудник на трогателна гала, на която приказва вицепрезидентът Майк Пенс. Своето последно довиждане с Маккейн си взеха брачната половинка му Синди, седемте му деца и неговата 106-годишна майка Робърта.
 Кой беше сенатор Джон Маккейн? Кой беше сенатор Джон Маккейн?
Почина един от емблематичните американски политици - сенаторът от Републиканската партия Джон МакКейн. МайкКейн си отиде единствено няколко дни откакто об...

Сенаторът републиканец Джон Маккейн, който умря на 81-годишна възраст след тежка борба с рака, ще бъде заровен с държавни почести на 2 септември на територията на Военноморската академия в Анаполис, щата Мериленд, която той приключва през 1958 година.
 Почина сенаторът Джон Маккейн Почина сенаторът Джон Маккейн
На 81-годишна възраст умря американският сенатор от Републиканската партия - Джон Маккейн. Миналата година той беше диагностициран с нападателна форм...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР