Проливен дъжд прекрати мача между Григор Димитров и бившият номер

...
Проливен дъжд прекрати мача между Григор Димитров и бившият номер
Коментари Харесай

Дъжд прекъсна мача на Григор срещу Джокович

 Григор започва с победа в Синсинати, следва конфликт с Джокович
Проливен дъжд приключи мача сред Григор Димитров и някогашният номер 1 в света Новак Джокович от третия кръг на шампионата " Мастърс " в Синсинати.

Двубоят беше преустановен при започване на третия сет и отсрочен за петък, откакто преди този момент беше пресечен един път за повече от 90 минути, само че времето не разреши да се доиграе. По стратегия доиграването на Григор и Джокович е планувано като втори мач на Централния корт, където преди този момент ще играят Симона Халеп и Ашли Барт, като началото на срещата посред им е от 18 часа българско време.

Иначе срещата стартира чудесно за Димитров, който завоюва първия сет с 6:2. Българинът залагаше на продължителни разигравания, като оставяше самодейността на Джокович и чакаше търпеливо неточности на сърбина. Във втория сет Димитров поведе с 3:1, само че в играта му настъпи спад, до момента в който сърбинът понижи брака в играта си и завоюва след пет следващи гейма с 6:3.

В този миг заваля дъжд и двамата тенисисти се прибраха в съблекалнята. След повече от час и половина те възобновиха борбата. След два разменени гейма, Джокович направи пробив и поведе с 2:1, след което мачът още веднъж беше пресечен и след това преустановен и изместен в програмата за през днешния ден.

Шампионът от м.г. в Синсинати Григор Димитров има единствено една победа в 8 мача против Джокович и тя е от 2013 година. От своя страна Джокович не е печелил шампионата в Синсинати и е окуражен да прибави купата към богатата си сбирка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР