Пролетта определено идва и топлината навън се увеличава. Ако имате

...
Пролетта определено идва и топлината навън се увеличава. Ако имате
Коментари Харесай

6-те най-добри преносими климатика през 2024 г.

Пролетта несъмнено идва и топлината на открито се усилва. Ако имате потребност от помощ да останете хладни, намерихме най-хубавите климатици за прозорци и най-хубавите вентилатори. Но може би имате потребност от нещо малко по-... мобилно. Ето, най-хубавите портативни климатици за 2024 г. 

Преносимият климатик е прелестно решение за всички типове семейства. Едно от тези устройства може да охлади съответна зона – спалня, домакински офис, столова или всекидневна – само че не е нужно да избирате единствено едно. Тези устройства са относително портативни (и нормално на колела), тъй че можете да местите портативен AC модул из дома си и да го употребявате където и когато е належащо.

Тези устройства се настройват по-лесно от обичайните прозоречни климатични модули. И множеството портативни климатици употребяват изпускателен маркуч за прекачване на парещ въздух на открито през прозорец, което ги прави изключително комфортна алтернатива за наематели, които не могат да трансформират жилищното пространство.

Най-добрият преноси...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР