Пролетта настъпва, птичките започват да чуруликат, а времето предразполага все

...
Пролетта настъпва, птичките започват да чуруликат, а времето предразполага все
Коментари Харесай

Подарете си мечтаната почивка за пролетната ваканция край Пловдив! Ето къде

Пролетта настава, птичките стартират да чуруликат, а времето подготвя от ден на ден моменти, прекарани на открито. Какъв по-добър миг да си починете фамилно и да избягате от сивото всекидневие? „ “ в  предлага едно комфортно бягство от забързания живот и ви дава късмет да се потопите в уюта на фамилната отмора в полите на Родопите. Приятното и незабравимо прекарване е обезпечено!
Прочетете още
По време на пролетната си отмора в , можете да се насладите на безчет занимания навън. Разходката в планината е едно от най-популярните занимания – можете да подишате чист въздух, да се отпуснете и да релаксирате интензивно. Но това не е всичко. В идващите редове ще ви разкажем какви са удобствата на „ “ и за какво да запазите идната си отмора още през днешния ден.

Забава за децата през пролетната почивка!

Чудите се по какъв начин да държите малчуганите ангажирани през пролетната почивка? Не се безпокойте! Погрижили сме се за всеки един подробност от престоя ви, с който да създадем почивката ви неповторима. Докато вие се наслаждавате на чаша розе във външното ни джакузи, малчуганите ви ще прекарат незабравими мигове на цялостна независимост в детския ни ъгъл. Престоят там е изцяло безвъзмезден за всички посетители на хотела, а ежедневните заниманията с аниматор ще отключат творчеството им.

Съкровището ви може да се наслаждения на незабравими моменти, прекарани във водна веселба в  топлите ни басейни . Там може да се налудува на воля, да завърже нови другарства и да прекара мигове неподправено детско благополучие, които да останат с него вечно. А когато стане вечер, забавата продължава! В   детето ти може да тества уменията си във въздушния хокей, а даже и в някоя игра на PlayStation 5! Но единствено в случай че това беше всичко…

С покачването на температурите, интензивностите за деца стават от ден на ден! Мини голфът предлага едно разнообразно занятие, в което родителите могат да покажат някой различен удар и да научат децата си на нещо ново. А въженият  ще помогне на децата да преодолеят редица трудности и да прекарат неповторими моменти навън чак до вечерта!
 Въжеландия
Миговете, прекарани на открито, са скъпи!
Топлото време подготвя редица интензивности навън. От мини голф до разходки в планината, в  Парк и СПА Хотел Марково  можете да се отдадете на безчет занимания, с които да прекарате време с обичаните хора и да разпуснете от монотонното всекидневие.
Едно от най-големите прерогативи на  Парк и СПА Хотел Марково  е неговата локация. До хотела се стига елементарно и комфортно, без непотребни завои и с прелестен и по Автомагистрала Тракия. Намираме се в непосредствена непосредственост до Родопите, където можете да се насладите на красиви разходки и завършения навън. Ако сте фенове на туризма, сигурно ще оцените красивите пътеки, спиращите дъха гледки и миговете със фамилията, прекарани в природата.

Неповторима приятност за сетивата
Но освен заниманията навън са причина да ни посетите. Храната ни е нашата най-голяма горделивост. В  „ Пакет Пролетна почивка “  имате включени неустоима закуска и вечеря, а вариантите за вкусно ядене са безчет! Без значение дали имате нетърпимост към глутен, или сте вегетарианци или вегани, нашата богата блок маса предлага вкусотии за всички.

Там ще откриете прясно изцедени сокове, кафе бар, многообразие от висококачествени месни и безмесни деликатеси, сирена и салами, ароматни печива и още! Нашите готвачи грижливо приготвят най-хубавите ястия с подбрани артикули, с цел да създадат всяко ядене фиеста на сетивата. Освен блок масата, предлагаме и А-ла-карт меню, което включва разнообразни ястия, приготвени особено за нашите посетители.
 Блок маса
Потопете се в безгрижието на пролетната отмора
Разбираме, че пътуването може да бъде изтощително и лишава доста сила. Затова предлагаме да се потопите в един от , които целогодишно поддържаме с  температура на водата от 32°C до 36°C.  Специалната ни пречиствателна система се грижи за хигиената и неповторимото ви преживяване в четирите ни вътрешни басейна. Тя работи със солна електролиза, йонизация и хидролиза – новаторско решение, което оказва помощ да се заменят препаратите с екологична опция и да се даде хигиена по извънредно ловък и безопасен метод.

Разбира се, това не е всичко. Гостите ни могат да се насладят на сантиментални моменти, прекарани във външното ни джакузи с чаша шампанско или розе. Без значение дали на открито е топло, или студено, джакузито ни поддържа температура на водата 38°C, която обезпечава оптимален комфорт и цялостна релаксация.

Размечтахте ли се? И ние! Затова, не се колебайте и резервирайте своята последваща отмора с „ Пакет Пролетна почивка “. Очакваме ви!

Телефони за резервация:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР