Пролетта настъпи и ни изненада с по-скоро коледно, отколкото топличко

...
Пролетта настъпи и ни изненада с по-скоро коледно, отколкото топличко
Коментари Харесай

Разкрасете се и засияйте за пролетта – топ предложения, които да добавите към козметичната си рутина

Пролетта настъпи и ни изненада с по-скоро коледно, в сравнение с топличко време. Ние обаче гледаме позитивно на живота и използваме момента да се поглезим и да обърнем малко повече внимание на себе си, тъй че да бъдем неотразими за идните празници и през цялото лято.

За благополучие, от обичаните ни също не останаха обратно с изненадите, единствено че в положителен аспект. През април и май те ще възнаградят своите лоялни клиенти с цели 40% отстъпка на продукти за здраве и хубост, които съгласно нас абсолютно всяка дама би трябвало да има. Те са толкоз красиви, комфортни и практични, че ги желаеме всичките!

NUFACE MINI електрически апарат за тонизиране кожата на лицето  

 д Lilly Drogerie

Представете си по какъв начин се наслаждавате на процедури у дома от дивана или пък от леглото, без да се постанова да преценявате графика си с който и да е. Този стилен асистент тонизира, повдига, контурира лицето, до момента в който по едно и също време понижава фините линии и бръчките, интензивно стимулирайки производството на колаген и еластин във вашата кожа. се концентрира върху естествения лифтинг на лицето посредством своята микроток технология, която е напълно ориентирана към сърцевината на процеса на стареене и, несъмнено – най-хубавата ваша версия.

Styprlo комплект за разчистване и сушене на четки за грим  

 Lilly Drogerie

Много постоянно дребните пъпчици по лицето при интензивно гримиращите се дами се дължат на нередовното разчистване на четките, с които боравят. Затова и чистите четки за грим са основни за положителната грижа за кожата. Отлично знаем обаче, че тази процедура ни коства време или пък просто я забравяме.

И този проблем е решен! ще ви отнеме не повече от 30 скъпи секунди, които може да бъдат основни във вашето всекидневие. Той интензивно отстранява замърсяването, петната и бактериите, насъбрани по четките, без значение от тяхната величина или форма, нито пък от насъбраната текстура по тях. А най-хубавото е, че може да употребявате четките си незабавно откакто се погрижите за тях. Добре пристигнала, здрава и красива кожа!

STYLPRO Хладилник за предпазване на козметични артикули  

 Lilly Drogerie

Нека се погрижим за обичаните си артикули по този начин, както те се грижат за нас. Мечтали ли сте си за  , в което да съхранявате своята козметика? Е, в този момент може да го имате, освен това на супер цена! Благодарение на него продуктите ви се съхраняват за дълго време, бивайки защитени от въздействието на външните фактори и околната среда. А пък отвън него домът ви наподобява по-подреден и грациозен заради модерния, минималистичен и ярък дизайн на хладилника.

Може да регулирате температурата в него до 20°c под стайната или пък да загрее до 45°c, с цел да запазите който и да е от вашите любимци. А най-хубавата част – 4-литровият му обем позволява място за всички!

Тези и още доста практични находки за хубост ще откриете в обичаната си . Акцията е годна от 1-ви април до 31-ви май 2023 година и е единствено за лоялни клиенти след регистрация. Ако постоянно сте желали карта, само че по една или друга причина сте отлагали, в този момент е моментът – находките несъмнено си заслужават!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР