Пролетта на 2023г. ще поднесе един различен, предизвикателен и пълен

...
Пролетта на 2023г. ще поднесе един различен, предизвикателен и пълен
Коментари Харесай

bTV избухва с предизвикателен и пълен с емоции пролетен сезон


Пролетта на 2023г. ще сервира един друг, провокационен и цялостен с страсти сезон за феновете на bTV.

Телевизионният сезон на bTV започва на 13 февруари от 18:00 часа с новите епизоди на обичаната игра за познания – „ Стани богат “.

На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението Survivor ще даде начало на новия сезон на оригинала в риалити продукциите в българския ефир. Водещ на предаването е мъжът, чийто живот в последните години е белязан от емоцията Survivor –  носителят на купата „ Последният оживял “ от сезон 5 - Ваня Джаферович.

Вторият сезон на „ Ергенът “ се завръща със симфония от чувства и 25 дами, които ще дадат всичко от себе си, с цел да завладеят сърцето на музиканта Евгени Генчев. Премиерата на сантименталното премеждие е на 21 февруари (вторник) от 20:00 часа, а по какъв начин ще се развият връзките сред участниците ще разберем от идващите епизоди, които ще се излъчват всяка сряда и четвъртък от 21:00 до 23:00 часа.

Точно една година след своя ефирен дебют – на 24 февруари от 21:00 часа сериалът „ Мен не ме мислете “ ще продължи описа за връзките сред основните персонажи, изиграни от Весела Бабинова и Рушен Видинлиев.

На 24 февруари, петък, от 22:00 часа стартира новият седми сезон на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР