Пролетта е времето за прочистване от всичко ненужно и придобиване

...
Пролетта е времето за прочистване от всичко ненужно и придобиване
Коментари Харесай

5 неща, които трябва да пратите на сметището още сега

Пролетта е времето за пречистване от всичко излишно и придобиване на нови неща. За да привлечете нещо ново в живота си, би трябвало да се отървете от нещо ненужно. Експертите по биоенергия ще ви кажат тъкмо защо става въпрос.
Почистването може да бъде занимателно, в случай че се прави с вярното мислене. Изхвърлянето на боклука ще сътвори идеални условия за намиране на нови занимания, привличане на шанс. Това ще помогне за прочистването на аурата ви, ще станете по-успешен във всички сфери на живота и ще направи дома  ви дом на силата.
Дрипави и мръсни облекла
Старите облекла могат да бъдат потребни, в случай че наподобяват добре. Ако са претърпели някакви промени, тогава е по-добре да се отървете от тях незабавно. Пролетното разчистване би трябвало да стартира с изхвърляне на скъсани чорапи, както и тениски, пуловери и панталони, които към този момент не могат да се перат и носят.
Оставянето им в дрешника ви може да ви затрудни. Старите неща, които са за кошчето, крадат шанса ни и не разрешават позитивни промени в живота ни. Най-опасната във връзка с силата е обувката, която към този момент не става за носене.
Излишни електрически уреди и принадлежности
Има остарели електрически уреди, които от дълго време не сме употребявали. Например, ние не пием кафе, а остарялата кафемелачка лежи в шкафчето за всеки случай. Много хора имат склад за счупени остарели телефони с бутони. Необходимо е да се отървете от всичко това допустимо най-скоро.
Освен това е доста значимо да се отървете от технологията, която работи, само че просто стои без да се употребява. Може да бъде дарена или продадена. Особено рискови са старите неработещи часовници. Те могат да бъдат източник на проблеми и заболявания. Дори ръчните часовници е най-добре да се изхвърлят, в случай че спрат да действат.
Стари книги
Може би сте си купили книга, прочели сте я и в този момент тя лежи безполезна. Можете да я дадете на библиотеката, да я дадете на другар, да я продадете, в случай че е скъпа. Всички книги, от които не се нуждаете, е целесъобразно да дадете на други хора или да ги изхвърлите.
Ако се натрупат прекалено много, това забавя придвижването на позитивната сила Ци в стаята, затваря чакрите на индивида. През пролетта, когато природата цъфти, това може да бъде доста противен фактор. Заради него можете да почувствате прилив на депресивни мисли. Старата преса може да бъде изключително рискова, по тази причина е най-добре да изхвърлите или вестниците и списанията незабавно след четене.
Напомняния за някогашни сродни души
Пролетта е време на обич и приятни срещи. Ако сте се разделили с човек през зимата или есента, само че въпреки всичко запазвате неща, които ви припомнят за него, тогава възможностите да намерите нова обич понижават доста.
Изхвърляйте фотоси дружно с ненужни дарове и всичко, което ви кара да живеете в предишното.
Всичко ненужно като цяло
През пролетта би трябвало да извършите общо разчистване, след което в къщата да не остане нищо ненужно. Може би някъде се търкалят ненужни неща или отпадък. Разходете се из целия си апартамент или къща и изхвърлете всичко, от което не се нуждаете.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР