Пролетта е време на обновяване. Може би трябва да започнете

...
Пролетта е време на обновяване. Може би трябва да започнете
Коментари Харесай

Престанете да се състарявате с образи от миналото, време е да преминете към нов стил

Пролетта е време на възобновяване. Може би би трябвало да започнете с възобновяване на дрешника си. Разглобете облеклата си на части, като безмилостно премахнете всичко, което е остаряло и не е представително.

Избирайки старомодни облекла, ние сами остаряваме. Затова не забравяйте да следвате трендовете, като избирате тези, които ви подхождат. А в случай че не сте сигурни кой нов жанр да изберете, ето няколко изображения, които да ви вдъхновят.

Кой жанр да изберете, с цел да бъдете съвременни

Модерен светлокафяв карго панталон, носен с тениска с камуфлажен принт в сиви тонове. Ризата е допълнена с кафява жилетка с дължина до бедрата.

Сивите, леко скъсени панталони със заострени крачоли се носят с ботуши челси в цвят на череша. Върхът на ансамбъла е бяла риза и свободна жилетка в светлокремав колорит. Тя е със скъсени ръкави и едноцветна стояща яка.

 Сивите скъсени дънки с необятни крачоли могат да се съчетаят с впечатляващи обувки или блестящо обагрен топ. В този образец сме съчетали дънките със светлокафяви ботуши на междинен ток.  Якето е напълно закопчано, а талията е подчертана посредством потреблението на необятен кафяв кожен колан. Друг моден детайл е чантата с леопардов принт.

 Този отбор съчетава два фешън детайла – кожени панталони и карирано сако. Панталоните с прав контур не са тесни. Те са ушити от екокожа с колорит на горчив шоколад. Сакото е свободно, силуетът му е прав. Якето е ушито с плат с кариран десен. спомагателни елементи – мек розов шал, бели маратонки и бежова чанта.

 Не желаете да носите кожени панталони? Тогава помислете за друга наклонност с нейните поли от екокожа. Примерът е модел с А-силует и централно закопчаване начело, черната пола от екокожа се закопчава с лъскави железни копчета.

Полата е съчетана с черна ролетка и бомбър в цвят каки. Около врата е завит обемен шал с десен “пилешки крайници ”. Допълнителните аксесоари са черна чанта и черни високи ботуши с връзки.

 Всичко кожено, в това число якетата, е съвременно този сезон. Именно с този съвременен вид е основан моден и впечатляващ отбор. Основата на облика е миди пола А-силует, плисиран модел с дребни плисета. Класическа кройка на кожено яке от бледобежова екокожа приключва визията.

Черната трикотажна дълга пола е в основата на визията. Модел с А-силует и еластична талия с връв за пристягане. Върху полата се носят бяла тениска и светлосив пуловер с V-образно деколте. Ансамбълът се добавя от бели маратонки с цветни вложки и дребна чанта с каишка на рамото в златист цвят.

Три визии с черно-бяла риза с леопардов принт. А-образен контур с дължина до глезена. Роклята може да се носи независимо, като се прибавят бели маратонки, голяма черна чанта и елек за врата. В третия вид роклята е съчетана с черно сако с класическа кройка и черен плетен шал и черни обувки.

 Друг вид на ансамбъла с роклята. Това също е модел с принт, само че този път флорален с доста дребни детайли. Роклята е с подбита част на гърдите и зашит завършен колан. Полата на роклята е с разкроена дължина тъкмо под средата на прасеца. Към роклята са определени бели маратонки и бяла чанта вид “тоте ”.

 Стилна рокля, направена от компактен памук в песъчлив цвят. Моделът е с дълги ръкави и плисета на полата, напластени на талията. Талията е подчертана с колан.

Едноцветната рокля беше съпроводена от обувки и чанта с леопардов принт, само че принтът не е еднакъв, а се разграничава както по цвета, по този начин и по размера на детайлите.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР