Пролетта е в разгара си и ако искате великолепен цветен

...
Пролетта е в разгара си и ако искате великолепен цветен
Коментари Харесай

Цветя, които трябва да засадите този май, за да създадете цветен рай

Пролетта е в разгара си и в случай че желаете превъзходен пъстър парадайс за лятото, би трябвало да действате в този момент.

След като настъпи май, обичаме да мислим, че студът и сланата са зад тила ни и от ден на ден от нас желаят да прекарват повече време навън. Май е идеалното време да си сложите градинарските ръкавици, без значение дали имате градина, балкон или имот. Но огромният въпрос, несъмнено, е какво да засадим през май?

Според специалистите от Gardeners' World май е идеалното време за сеитба на плодове и зеленчуци като домати, краставици и тиквички. Това е по този начин, тъй като почвата би трябвало да е с вярната оптимална температура и времето би трябвало последователно да се затопли.

Тъй като пролетното време затопля почвата, то уголемява и гамата от цветя, които можете да засадите. Въпреки че през предходните месеци доста сеитба беше лимитирана до закрито, май е време, когато можете решително да започнете да сеете непосредствено в почвата. Ако засаждате в саксии, можете да ги оставите на открито за една нощ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР