Пролетта е тук, а лятото на път. Всеки знае, че

...
Пролетта е тук, а лятото на път. Всеки знае, че
Коментари Харесай

Това са 4-те типа секс партньори, ето кой да изберете

Пролетта е тук, а лятото на път. Всеки знае, че през тези два сезона хормоните бушуват, облеклата са нищожни и сякаш желанието за секс се удвоява. Но имате ли визия, в действителност, какъв вид секспартньор да търсите? Предлагаме ви една категоризация, която ще ви улесни и ориентира в морето от мъже, измежду което плувате.

Кученцето
Мъж за мощни дами
Той е най-преданият и гальовен мъж. Готов е да направи всичко за вас, без да желае нищо в компенсация! Може да стигне до там, че да боготвори всяка ваша стъпка, без значение в каква посока е тя. Той е въздържан и спокоен по природа, следва ви на всички места и е подготвен да извърши и най-малкото ви предпочитание. Той е ваш полов плебей. Готов е да изтърпи всякаква болежка и наказване поради вас. Но не ви ли се коства, че не може да останете и минута уединено със себе си?! Любимата му поза в секса е всяка, посредством която ще може да показва любовта си към вас, както и своето смирение. Той избира вие да сте водещата.

Минуси
Каишките за кученца към този момент костват много скъпо!

Плюсове
Ето още един, който е подготвен да почине за вас!

Терминаторът
Мъж за свободни дами
Той покосява и покорява всичко по пътя си, изключително в случай че е нарцистичен вид. Обикновено ще се сблъскате с голяма конкуренция, в случай че сте решили да го завоювате. Трябва да сте доста самоуверена и откровена, в случай че желаете да съумеете. Този мъж почита ексцентричните решения и ексцентричните пози в секса, които приказват за огромна полова фикция и разкрепостеност. Поведението му е сдържано, само че може да бъде и център на внимание. Свикнал е дамите да го боготворят и да извършват и най-малкото му предпочитание. Покажете му, че предпочитате позата „ дамата отгоре” освен във физически аспект!

Минуси
Той е прекомерно изтощителен!

Плюсове
Със сигурност нямате потребност от диети за намаляване!

Кръстникът
Мъж за нежни дами
Той се държи по този начин, като че ли зад тила му стои цялата сицилианска мафия и чака единствено неговия сигнал, с цел да влезе в деяние. Поведението му е загадъчно, видимо повърхностно, само че прекомерно самонадеяно. Блести с духовитост и саркастичност. Въпреки това държанието му не е на позьор, по-скоро на мъж, който обича да пази най-силните си козове за най-после. Този мъж живее по този начин, както и се люби – мощно, буйно, без предубеждения. Любимата му поза е всяка, в която има най-малко малко перверзия. Ако сте сигурна, че го желаете (защото няма връщане обратно с този вид мъж!), покажете му, че желаете единствено него и че той е най-специалният за вас. Нужно е в действителност да го мислите, тъй като той е като радар за лъжите.

Плюсове
Останалите дами ще ви завиждат!

Минуси
Дали той в действителност не е от мафията?!

Сомнамбулът
Мъж за влюбчиви дами
Той бълнува и нескрито какъв брой доста ви желае. Поведението му е дотолкоз необичайно, че ви наподобява на вманиачен. Не се лъжете! Това е позата на сомнамбула, който желае да ви завоюва вечно посредством силата на желанието си и е доста устойчив и толерантен. В края на краищата една жена е извоювана от оня мъж, който я желае най-силно и жертва всичко за нея, нали по този начин? Неговата обичана поза е съвсем всяка, която се нуждае от спомагателна доза измисляне и фикция. Той е ненапълно позьор в секса, само че истината е, че се пробва да ви завоюва посредством силата на своето предпочитание и нежността си. Ако го желаете, бъдете най-женственото момиче в близост, тъй че той да може да се гордее, че сте с него.

Плюсове
Ще имате лоялен прислужник за цялостен живот.

Минуси
Дали в действителност не бълнува?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР