Пролетта е сезон за пречистване на тялото. Неслучайно пролетните пости

...
Пролетта е сезон за пречистване на тялото. Неслучайно пролетните пости
Коментари Харесай

Д-р Емилова: Инжекциите за диабет, използвани за отслабване, могат да причинят огромни вреди

Пролетта е сезон за филтриране на тялото. Неслучайно пролетните пости са най-дългите - 48 дни, тъй като организмът би трябвало да се пречисти след зимата поради по-малкото физическо натоварване и по-тежката храна. Това разяснява в " Денят стартира " диетологът доктор Людмила Емилова.

Не можеш да си благополучен, в случай че се тъпчеш с храни отпадъци, безапелационна е тя, а свалянето на килограми зависи от волята на всеки човек.

Д-р Емилова изясни какво съставляват инжекциите за диабет, с които някои хора злоупотребяват, с цел да отслабнат бързо.

" Това е по този начин нареченият семаглутид, който се отделя в панкреаса, когато дълго време не одобряваме храна. Това е реакция на организма, основана през хилядите години, в които хората са живели по този свят и са имали интервали на недояждане заради естествени катаклизми. В този случай, когато 10 дни не се вкарват огромни количества храна в организма, панкреасът стартира да отделя семаглутид, който, стигайки до мозъка, алармира, че няма храна. Мозъкът тогава командва да стартира да се създава глюкоза от мазнини ".

Това е изкуствена стимулация на мозъка да разгради мазинините, посочи тя. Когато обаче голяма доза от това вещество се вкарва венозно, е неестествено и крие големи опасности за тялото.

" Има опити върху гризачи, които демонстрират, че има голям риск да се получи карцином на щитовидната жлеза, а аз към този момент знам случаи на пациенти, които в действителност имат рак на щитовидната жлеза в резултат на прекаляването с приема на семиглутид ".

Какво още сподели доктор Емилова - вижте във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР