Пролетта е официално тук, а с напредване на времето, слънчевите

...
Пролетта е официално тук, а с напредване на времето, слънчевите
Коментари Харесай

Първа пролет пукна, а Жени Джаферович на разходка с децата

Пролетта е публично тук, а с придвижване на времето, слънчевите часове стават от ден на ден, което ни подготвя към по-дълги разходки на чист въздух. Родните звезди вършат тъкмо това и се възползват от свободата, която имат сега, поради някои ограничавания, наложени от обстановката по света и у нас.

Семейство Джаферович не са от родните звезди, които хукнаха по екзотични дестинации, най-малко на този стадий към момента не са подхванали някой по-топъл и забавен воаяж зад граница, само че пък се любуват на времето и опциите, които предлага страната ни. В началото на годината те бяха на ски, където си прекараха отлично, тъй като родните зимни курорти по нищо не отстъпват на непознатите. Съвсем скоро Жени Джаферович показа благи фрагменти от нейната дребна разходка в центъра на София.

Виж още:

Тя обаче не е била сама, а с нейните прелестни дечица, с които са си създали положително оживление в една от най-популярните и добре устроени градинки, а точно Докторската. На фотосите Жени и децата са облечени в доста комфортни и пролетни облекла, които са идеални за сходен вид разходка.

Нещо любопитно: названието си паркът получава по името на намиращия се в него Докторски монумент, построен в памет на починалите медицински служащи в Руско-турската освободителна война от 1877-1878 година, множеството от които са работили в задачата на Руския Червен кръст и са паднали в сраженията при Плевен, Пловдив, село Мечка и на връх Шипка.

Иначе семейство Джаферович обичат много градинката, тъй като скоро отбелязаха  персонален мотив точно там. На една от беседките отпразнуваха рождения ден на тяхното 6-годишно момченце - Бо Джаферович.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/jenidzaferovic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР