Пролетта дойде отдавна, щъркелите - също, а плодните дръвчета не

...
Пролетта дойде отдавна, щъркелите - също, а плодните дръвчета не
Коментари Харесай

Шеф Ангелов не сваля мартеницата и през май

Пролетта пристигна от дълго време, щъркелите - също, а плодните дръвчета освен цъфнаха, само че и вързаха. При все това обаче началник Виктор Ангелов още носи мартеница , видя HotArena.

Мъничките Пижо и Пенда красят якето на топкулинаря към този момент трети месец.

Папараците на „ Уикенд ” засякоха топ готвача, който коли и беси в кулинарното шоу на Нова телевизия „ Хелс Китчън ”, в региона на Руската черква. Той бе облечен спортно, само че и елегантно – с дънки и тъмносиня куртка. Мастършефът носеше бяла противогрипна маска на лицето си – нищо, че това към този момент не е наложително.

Виктор бе тръгнал да инспектира личното си бистро за кебапчета и кюфтета, което преди 2 години отвори порти на бул. „ Раковска ”. Когато стигна до заведението, той се спря на входа, с цел да побъбри със собствен другар. Разговорът им продължи десетина минути, като двамата мъже пазеха рационална отдалеченост от един метър.

Щом раздумката завърши, началник Ангелов хлътна в хитовата си сладкарница, само че не се задържа там доста дълго. Няколко минути по-късно той напусна обекта и отпраши по други задания, като в това време съумя да прегледа и известията в телефона си.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР