Пролетта дойде и освен топлина, донесе със себе си и

...
Пролетта дойде и освен топлина, донесе със себе си и
Коментари Харесай

Направи си сам: Препарат за почистване на ветроупорното стъкло от насекоми

Пролетта пристигна и с изключение на топлота, донесе със себе си и обилие от инсекти - комари, мухи, бръмбари и сходни се разсъниха, атакувайки бързодвижещите се коли на цели рояци. Няколко километра с по-бърза скорост на автомагистралата и предното стъкло губи главното си свойство. Сега ще ви разкажем за един способ, с спонтанни средства, с който да решите този неотложен въпрос.

При струпване на мъртви инсекти по предното стъкло не е задоволително да го измиете единствено с вода. В множеството случаи и течността за чистачки не оказва помощ. По бензиностанциите се продават специфични препарати за задачата, само че в случай че желаете да си разбъркате сходен коктейл у дома с подръчни материали, то би трябвало да знаете, че съществува подобен метод.
 Направи си самичък: Препарат за разчистване на ветроупорното стъкло от инсекти

След като тествахме няколко вариации на сходни смеси, избрахме, съгласно нас, най-агресивния вид, който, въпреки това, може да бъде подготвен, без да напускате личната си кухня. " Коктейлът ", който ви предлагаме, включва литър преварена вода, за предпочитане към момента топла, 100 мл от всеки разполагаем препарат за съдове, същото количество омекотител, както и шишенце амонячен разтвор или амоняк. Последната съставна част би трябвало да се потърси в домашната аптечка, като също така срокът на валидност на лекарството не от голяма важност в този случай.

И по този начин, след разбъркване на гореописаните течности, разклащате добре получения разтвор и пристъпвате към полеви проби. Мухите, добре размазани на предното стъкло, вчерашният прахуляк и следите от утринния дъжд бързо ще останат в историята. При това на напълно ниска цена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР