Пролетта бавно, но сигурно наближава, а заедно с нея и

...
Пролетта бавно, но сигурно наближава, а заедно с нея и
Коментари Харесай

5 ще бъдат аматьорските турнири на „Тенискафе“ за 2022


Пролетта постепенно, само че несъмнено наближава, а дружно с нея и новият сезон на аматьорските тенис шампионати, проведени от форума на „Тенискафе“. Очакват ни пет съревнования, изпълнени освен с първокласен тенис, само че и с доста усмивки и позитивни страсти.

Подобно на предходната година, сезон 2022 също ще стартира в Пловдив. „Градът под тепетата“ ще бъде хазаин на „Пловдив Оупън“ на 14 и 15 май , а мачовете ще се проведат на кортовете на Младежкия рид .

След конкуренцията в Пловдив турът на „Тенискафе“ ще се насочи на север за „Велико Търново Оупън“ . Надпреварата в старопрестолния град ще се състои на в интервала 10-12 юни , а сцена на конфликтите ще бъде Спортен център „Хемус“ .

Третата спирка в календара за 2022 година ще бъде Ямбол. Турнирът „Ямбол Оупън“ ще се организира на 9 и 10 юли на кортовете на Тенис клуб „Ямбол 2005“.

Дните 5, 6 и 7 август са отредени за конкуренцията в Априлци . Турнирът е единственият от петте, в който мачовете се играят на хард, а хазаин и тази година ще бъде тенис комплекс „Синьото“.

Последният шампионат за сезона е именитият „Сарафово Оупън“, който ще се организира на кортовете на тенис клуб „Ника“ на 11 и 12 септември.

Всички шампионати за са регисттрирани във форума участници и включват схеми за сингъл мъже, сингъл дами, двойки мъже, двойки дами и смесени двойки.

Записването за присъединяване ще стартира един месец преди съответния шампионат, като ще бъдат предоставяни съответна информация и детайлности за дадената конкуренция.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР