Пролeтният вятър все още е малко хладен, но не може

...
Пролeтният вятър все още е малко хладен, но не може
Коментари Харесай

Нека да е лято и под дрехите ни! Летни и секси тенденции в бельото

Пролeтният вятър към момента е малко студен, само че не може да ни излъже, че лятото е безусловно зад ъгъла, а малко след него са се наредили и всички капризи, за които сме мечтали в последните месеци. Ефирни рокли в топли вечери, пясъчни плажове и морски питейни заведения, сантиментални разходки и всевъзможни спонтанни стремежи, които единствено лятото отключва – да опитвам, да рискуваме, да сме по-смели и да вършим неща, които другояче не бихме.

Няма да сбъркаме, в случай че кажем, че всяка жена си мечтае да хвърли дебелите облекла и да се впусне в случка с летния си дрешник. Не единствено облеклата обаче са част от него – бельото също следва трендовете на облеклата и предстои на възобновяване пред летния сезон. Едва ли някоя от нас счита да съчетава изтънчен сатенен потник със спортния сутиен, с който е изкарала зимата под дебелия вълнен пуловер... И тъй като времето се мени бързо и току-виж още на следващия ден се наложи да тръгнем по рокля без ръкави, ето няколко страхотни оферти от Astratex за нови попълнения в редиците на бельото за идния сезон.

Колекцията пролет/лято 2020 съчетава нови кройки, цветове и страхотни материи, с които освен ще ви е комфортно, само че ще се чувствате безусловно неустоими. Видно и от самите модели в галерията , сбирката изобилства от нежни пастелни цветове и дребни флорални бродерии, а комбинацията от памук и украсителен тюл ще разсъни сексуалността ви от дълбокия зимен сън, в който може би е изпаднала.
Летни и секси трендове в бельото 6 фотоси  Летни и секси трендове в бельото  Летни и секси трендове в бельото  Летни и секси трендове в бельото  Летни и секси трендове в бельото
Моделите са основани съгласно самостоятелните характерности на дамите – и бикините, и сутиените следват очертанията на женското тяло и му носят улеснение, комфорт и сексапил. Бикините „ Бразилки “, несъмнено, са в топ желанията на множеството дами – като се изключи че са оптимално комфортни, те оформят задните елементи по оня характерен за дамите в Рио де Жанейро метод. Комбинацията от две материи (памук и микрофибър плюс черна дантела) е безусловно неустоима на досег.

 Astratex Astratex

Ако пък сте почитателки на класическите бикини, отделете си половин-един час да си изберете измежду всички 440 оферти! И като по този начин и по този начин го вършиме, хвърлете едно око и на прашките, френските бикини и боксерките – всички в настоящи цветове и направени от превъзходни материи.

Цъфтящите поляни в този момент са освен измежду природата, само че и по нашето лично тяло – сутиенът Andrea основава чувството, че сме облечени в букет от ароматни и нежни цветя. Неподплатен, с меки презрамки, които не се впиват в раменете, направен от равен микрофибър, този сутиен е същинска фантазия – и за носене, и за гледане. Може да бъде комбиниран с всяка лека лятна рокля, с каквито дрешниците ни са цялостни!

 Astratex Astratex

Вечерните летни случки допускат нещо по-атрактивно и спиращо дъха – ще го откриете със сутиена Natalia Half Bardot Glamour - подплатен дантелен сутиен в четири цветови комбинации, който основава деколтето на фантазиите. Не ви би трябвало нищо друго с изключение на малко убеденост и храброст, и светът ще е ваш! Е, облечете и някакви облекла върху него, въпреки всичко... най-малко за началото на вечерта!

От Astratex са се погрижили да обезпечат още доста комбинации и оферти съгласно желанията и характерностите ни – като да вземем за пример сутиенът с неповторима пяна, която се оформя съгласно формите на тялото, или смаляващият Alexandra, изработен от крепко трико и дантела, и с подсилени презрамки.

 Astratex Astratex

Не забравяйте да ревизирате и спортните оферти – пролетно-летният сезон е и доста кондензиран откъм спортни мероприятия, придвижване, спорт навън, преходи в планината, джогинг в парка и всевъзможни други интензивности! За тях е добре да употребявате особено спортно долни дрехи, което ви подсигурява опора на бюста и оптимален комфорт при придвижване.

В уеб страницата на Astratex ще намерите и оферти за бременни и кърмачки, тъй като и те имат своите характерни потребности, а също и бански, тъй като, хей, ето го къде е морето и на следващия ден като би трябвало да стегнете багажа, ще се сетите на вратата, че нямате уместно горнище... Очакват ви и още десетки изкусителни оферти за долни дрехи, с които лятото да бъде тъкмо такова, каквото го желаете – безгрижно, комфортно, сантиментално, секси, атрактивно, буйно... а за какво не и всичко вкупом! Все отново, веднъж се живее!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР