Пролетният телевизионен сезон вече стартира с пълна сила. Освен Survivor

...
Пролетният телевизионен сезон вече стартира с пълна сила. Освен Survivor
Коментари Харесай

Кои са участниците в любовното предаване “Един за друг

Пролетният ефирен сезон към този момент започва с цялостна мощ. Освен Survivor 7, който се излъчва по bTV, по NOVA стартира сантименталното предаване " Един за различен ".
 “Един за различен ”, Емо Чолаков, Краси Радков, Станислава Ганчева и четвърти сезон на сантименталното предаване по NOVA
С какво ново се е захванал Краси Радков

Компания ще му прави половинката му Станислава Ганчева

В петък вечерта, 17 февруари, първи в предизвикването се впуснаха новите водещи Краси Радков и половинката му Станислава Ганчева. Двамата подложиха на тест доверието си в трасе с трудности, в което артистът трябваше да направлява, а половинката му да извършва. Освен че дадоха началото на четвъртия сезон на " Един за различен ", двойката се оказа, че влиза във вилата на любовта под прикритие.

В нея към този момент са и всички 11 двойки, които вземат участие, с цел да затвърдят възприятията си и да надвият конкуренцията по пътя към успеха. Първи прага на вилата на любовта прекрачиха Радина (33 г.) и Петър (37 г.) от София, която са дружно от 12 години. Любов и пътешествия свързват фамилията влогъри, а Камбоджа, Индонезия и Бали са единствено част от екзотичните дестинации, които да посещавали. По време на пътешествията си са скачали с парашут, с бънджи, пробвали са скакалци и са влизали са в клетка с 200-килограмов тигър.
 Радина и Петър

Радина и Петър

Втори пред предизвикването се изправиха Александрина (32 г.) и Феодор (32 г.) от Плевен. Двамата се срещат на първия образователен ден, когато са 15-годишни, само че се събират едвам преди шест години.

Младата двойка от Силистра Габриела (23 г.) и Десислав (25 г.) са дружно от близо три години, само че преди да се влюбят, дълго време са най-хубави другари. Десислав разказва Габриела като " хала ", а за нея той е " нейното всичко ".

Двойка номер четири са Надежда (41 г.) и Симеон (48 г.) от Хасково. Той е доста безмълвен, а тя не стопира да приказва. Той е ветеринар, а тя правист. Заедно са от осем години и макар разликите в характерите, настояват, че се допълват съвършено. Най-тежкият интервал, през който са минали, е несполучливият им опит за второ дете.

Петата двойка са Поля (31 г.) и Здравко (41 г.) от Варна. От сътрудници двамата се трансформират в двойка, а по-късно в брачен партньор и брачна половинка. Две години след сватбата обаче Здравко осъзнава, че във връзката има неизпълним проблем и желае бракоразвод. Двамата вземат решение да си дадат втори късмет и сега живеят на фамилни начала, само че без брак.
 Поля и Здравко

Поля и Здравко

Следващата двойка в предаването е построила сплотено българско обичайно семейство, състоящо се от мъж, жена, две деца и една кола. Най-голямото благополучие и горделивост за Александрина (30 г.) и Иван (32 г.) са техните наследници, а единственото, което им липсва, е къща с двор на умерено място.

Виктория (33 г.) и Явор (36 г.) пък са дружно от 10 години и имат щерка. Нежната половинка в двойката е позната на феновете като адреналинка от " Господари на ефира ", а към днешна дата има личен салон за хубост. Нейният сътрудник е кондиционен треньор, който паралелно работи в софтуерна компания.
 Явор и Виктория

Явор и Виктория

Галина (40 г.) и Владимир (42 г.) живеят в китното село Червена вода с трите си дъщери, четири кучета, три папагала и котка. Нежната половинка разказва колегата си като " мъжа на нейните мечи ", а той от своя страна я гледа като принцеса.

Следващите, които влизат във вилата на любовта, са Виктория (23 г.) и Георги (24 г.) от Бургас. Въпреки нежната си възраст, младите влюбени са дружно от близо осем години. Мотивиран от мощните си усеща, Георги съумява да смъкна близо 30 кг. Именно тогава неговата половинка схваща, че характерът е по-голям от външния тип.
 Виктория и Георги

Виктория и Георги

Любовната приказка сред Димана (24 г.) и Христо (32 г.), които са дружно от осем години, стартира на първата им среща в учебно заведение, където той е учител по физическо образование. С непримиримост тя съумява да завоюва сърцето на своя фаворит, който първоначално стои на разстояние, поради разликата във възрастта.

Последните участници, които прекрачиха прага на вилата на любовта, са Милена (28 г.) и Цветелин (31 г.) от Свищов, които са дружно от девет години. И двамата са учители. Той е учител по програмиране, а тя - по британски език и литература. Споделят, че специалността им е виновна, само че извънредно удовлетворяваща.
 Милена и Цветелин

Милена и Цветелин

В първия епизод на предаването от петък най-бързо с предизвикването се оправиха Александрина и Феодор, които получиха специфичната привилегия да създадат систематизиране коя двойка къде да се настани във вилата на любовта. Последни в класацията останаха Радина и Петър, за които ще има последици, само че занапред ще разберем какви.

Най-добре с тестването за връзка във втория епизод пък се оправиха Александрина и Иван, които завоюваха опцията да разпределят новите двойки в стаите на вилата на любовта. Виктория и Христо пък останаха на дъното на класацията и дружно с най-бавните от играта предната вечер - Радина и Петър, ще би трябвало да поемат домакинските отговорности.

Следващите епизоди на " Един за различен " са в сряда и в четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР