Пролетният панаир на книгата примамва всички любознателни души от 24

...
Пролетният панаир на книгата примамва всички любознателни души от 24
Коментари Харесай

Списание 8 ви очаква на Пролетния панаир на книгата пред НДК

Пролетният панаир на книгата примамва всички любознателни души от 24 май до 2 юни 2024 година в градинката с фонтаните пред НДК. Ще намерите определени заглавия на над 140 издателства и ще може да се насладите на повече от 110 събития, част от които ще се проведат на обособената сцена на културната стратегия на панаира.

Списание 8 ви чака в шатра № 51 – добре пристигнали сте да си поговорим за всичко, което ви вълнува около тематиките и личностите, за които пишем, както и да:
попълните сбирката си със остарели броеве на списанието, които сте пропуснали – 2 броя за 8 лева или 3 броя за 10 лева.;вземете новия ни брой, отдаден на силата на молитвата;направите абонамент и получите 4 броя по желание като подарък;зарадвате собствен непосредствен с абонаментните ни картички;закупите подбрани книги, както и нашите рекламни тениски и платнени торбички.А на 30 май (четвъртък), от 18:00 до 18:45 ч., заповядайте на Сцената на културната стратегия, където създателят на неведнъж преиздаваната книга „ Умрях, с цел да пребивавам “ Росица Якобс ще показа своята втора книга – „ 12 предписания за благополучие “. Ще имате опция да си поговорите с нея, както и да вземете подпис.

Организаторите от Асоциация „ Българска книга “ канят всички фенове на четенето да се срещнат с най-новите заглавия и с обичаните си създатели в дните на Пролетния панаир на книгата и Софийския интернационален книжовен фестивал за деца и младежи. Специална стратегия ще чака гостите и за Деня на детето. Сред задграничните създатели, които ще участват в дните на панаира, са имена като Барт Муярт, Хана Голд, Марчела Уорд, Тим Колинс, Даниеле Моварели, Аличе Копини, Стивън Хогтън и Аня Портин.

Работното време на ревюто е: 24 май – 2 юни, 10:00 – 20:00 ч.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР