Пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО в София е

...
Пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО в София е
Коментари Харесай

Пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО в София е най-обикновенна говорилня

Пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО в София е най-обикновенна говорилня на празнодумци и никому ненужни скъпоплатени служители. Това написа във Facebook политическият анализатор Страхил Ангелов.

 

SafeNews публикува текста без редакторска интервенция:

Мъж, удари и посегна на лекарка при опит да му помогне след злополука край Димитровград 27.05.24 11:37 Пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО в София е най-обикновенна говорилня 27.05.24 11:37 Тагарев сподели кой би трябвало да ни съставлява на Срещата на върха във Вашингтон 27.05.24 11:16 Елена Гунчева: Цивилизационният избор зависи от цивилизацията 27.05.24 11:15 Шофьор се вряза в дърво и почина на място в Горно Ябълково  27.05.24 10:58

България предложи основаването на щаб на многонационална дивизия „ Изток “ и на многонационален щабен детайл за Черно море на наша територия. Това съобщи в тирада на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която се организира в София, началникът на Щаба на защитата на Българската войска адмирал Емил Ефтимов, заяви министерството на защитата!
Въпросният Ефтимов, който обезоръжи българската войска раздавайки всичко налично на Зеленски и корумпираната клика към него, в този момент доста държи Черно море да се трансформира в милитаризирана зона.
Естествено това се приема с екстаз от присъстващите национални избранници и те един през различен се хвърлят да коментират какъв брой е значимо войната да продължи и по опция обхаватът и да бъде оптимално уголемен.
Представителите на един български парламент, който на процедура е завършил съществуването си лазят по стомах пред Столтенберг – един служител, чийто мандат изтича напълно скоро. Цялата тази пролетна „ асамблея на войата “ е един презрян фарс, тъй като и домакините и високопочетаемият посетител са напрактика нелигитимни, или другояче казано с изминал период на валидност, а взимат решения, които може да провокират дълготрайни отрицателни последици за България в частност и черноморския район като цяло.
Безумието е цялостно, тъй като до момента в който в София чертаят „ светлото бъдеще “ на НАТО и приканват да се позволи на Украйна да употребява предоставените и далекобойни оръжия по цели навътре в Русия, на фронта към този момент има напълно друга действителност и тя по никакъв метод не кореспондира с желанията и претенциите на родните професионални славоукраинци. Армията на киевския кръволок Зеленски, който към този момент е с изминал мандат и респективно е нелегитимен, търпи проваляне по всички посоки. През миналата нощ въръжените сили на Руската федерация са поразили съвсем всички годни военни летища в Украйна, както и складовете, в които се намират западните ракети, за потреблението на които се чака „ зелена светлина “ от софийската среща на пишман натовците.
Накратко, пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО в София е най-обикновенна говорилня на празнодумци и никому ненужни скъпоплатени служители, които тотално са скъсали с действителността и единственото, което вършат е да се самопредлагат и да лакейничат пред една восъчна фигура, каквато явно е въпросният Столтенберг.
След като ескалацията на войната е приритет и съгласно присъстващите висши военни, народни представители, служебни министри и цяла навалица най-различни НПО-та, Черно море би трябвало незабавно да се милитаризира, най-удачно би било въпросните лица да дадат персонален образец – той е единственото средство за увещание на близките в правотата на безумните им възгледи. Нека, като кулминационна точка на бутафорната милитаристична „ асамблея “ на НАТО в София, Ефтимов да образува небрежно едина рота или батальон от доброволци, които да набере измежду войнастващият евроатлантически хайлайф и най-много измежду присъстващите на това благо празненство, да минат през някое бойно отделение, с цел да получат нужното снаряжение и да отпрашат за Източния фронт!
По този метод всички войнолюбци и украински патриоти, които неизвестно за какво се подвизават като „ български политици и общественици “, ще имат опцията да се закалят в пердах с врага на техния „ цивилизован розов свят “ и да защитят майка Украйна. И откакто в Незалежната към този момент активизират дами и душевно заболели, то всички ограничавания пред родният ни „ политически хайлайф “ са отстранени и може да се товари и да отпътува всичко живо – включително Лена и Киро! Списъците с доброволческата тайфа следва да се изготвят усърдно и с нужното внимание, с цел да не остане някой поборник подценен – никой не би трябвало да бъде забравян.
Доблестта, мъжеството и себеотрицанието им в името на иконата Зеленски ще останат в историята като непостижим в своята морална и патриотична висота героизъм, за който ще се пеят песни и ще се пишат романи и повести от поколенията в свободна и демократична Украйна. След време за тези нови интербригадисти на либерализма ще написа, че са паднали в името на евроатлантизма и неговият прелестен нов свят.
След като прдставителите на българското войнство, което е филиал на украинските въоръжени сили и е напълно под командването на Зеленски и надлежно духовният му татко Байдън, толкоз доста държи територията на България да бъде употребена като плацдарм за продължение на войната непременно, дано се влеят в редиците на обичаните им неонацистки подразделения като „ Азов “ и „ Кракен “ и да отхвърлен агресора! Само да не въвлчиат българския народ в тази подлост, която задокеанските плановици започнаха с възторг и в този момент не знаят по какъв начин да излезнат от нея и поетапно въвличат цялата си колониална орбита, част от която е и България.
Някакви самозванци си разрешават да се самопредлагат и да лакейничат от името на всички ни. Със слугинажа си тези непознати сътрудници, доносници, лицемери, лъжци и назначенци на Посолството подлагат на риск сигурността на Родината ни. И поради това, че у нас предстоят следващите парламентарни избори чакаме да чуем ясна и безапелационна позиция от всички ръководители на партии, които вземат участие в тях, по въпроса за даването на българската територия, териториалните ни води и въздушното ни пространство за водене на военни дейности против Русия.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

SafeNews напомня, че Народното събрание на Република България е хазаин на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО.  Парламентаристите от 32-те страни членки на Алианса ще бъдат приветствани от генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, от заместник-председателя на Народното събрание Росица Кирова и от служебния министър-председател Димитър Главчев.

Участниците в пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО ще обсъдят основни тематики от дневния ред на евроатлантическата защита и сигурност с фокус върху поддръжката за Украйна. В София Асамблеята би трябвало да одобри своите рекомендации за срещата на върха на НАТО във Вашингтон.

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР