Пролетната разпродажба на Amazon е в разгара си, с налични

...
Пролетната разпродажба на Amazon е в разгара си, с налични
Коментари Харесай

„Аз съм телевизионен сценарист и тази отстъпка от £230 за устройство 4K Fire е твърде добра, за да я пропусна“

Пролетната ликвидация на Amazon е в разгара си, с налични отстъпки за хиляди продукти от играчки до техника. Разпродажбата на колоса в търговията на дребно Spring Deal Days продължава до 25 март, като купувачите могат да вършат преференциални покупко-продажби за най-хубавите марки, в това число Shark, Song, Samsung и други.

Купувачите могат даже да получат безвъзмездна доставка на идващия ден с Amazon Основен абонамент, който включва и достъп до изключителни отстъпки. Това нормално коства £8,99 на месец или £95 на година и идва с голям брой преимущества като Prime Video, Amazon Music Prime, Deliveroo Plus и безвъзмездна доставка на HelloFresh поръчки за една година, само че купувачите могат да се записват през днешния ден и да имат достъп до всички тези страхотни се възползва гратис с помощта на 30-дневния експериментален интервал на Prime.

За тези, които желаят да подобрят своята система за домашно развлечение, има някои невероятни покупко-продажби за смарт тв приемници, които са прекомерно положителни, с цел да ги пропуснете, с отс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР