Пролет Велкова и Симона Велева, членове на Съвета за електронни

...
Пролет Велкова и Симона Велева, членове на Съвета за електронни
Коментари Харесай

Велкова и Велева от СЕМ поискаха оставката на Соня Момчилова

Пролет Велкова и Симона Велева, членове на Съвета за електронни медии, желаеха изключителна точка в дневния ред на съвещанието на съвета, с която да гласоподават оставката на ръководителя на Съвет за електронни медии – Соня Момчилова.

Мотив за поисканата оставка е изявление на Момчилова във връзка репортажа на Мария Черешева, с което ангажира целия съвет, защото е негов ръководител.

Според Велкова ръководителят на Съвет за електронни медии популяризира пропагандни и дезинформационни клишета на антидемократичната агитация. Като такива клишета даде образци по повод с войната и даването на друга позиция, с която се прави внушението, че тази война е оправдана.

„ Проблем е когато ръководителят на Съвет за електронни медии влезе в ролята на пиар. Не ви желая оставката, тъй като имате персонално мнение, а тъй като вашето мнение ангажира Съвета за електронни медии “, посочи Симона Велева. „ Искам вашата оставка поради информационната политика, която вие персонално водите, с която ангажирате Съвет за електронни медии “, добави още тя.

Момчилова съобщи, че в случай че Съвет за електронни медии замълчи и не реагира, то умерено хората ще задават въпроса какво вършат в действителност членовете на съвета.

Не бяха събрани задоволително гласове, с които оставката да бъде призната и надлежно тя беше отказана, откакто Момчилова гласоподава срещу.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР