Пролет е, а по тревните площи на Пловдив цъфтят и

...
Пролет е, а по тревните площи на Пловдив цъфтят и
Коментари Харесай

Джип цъфна в зелен остров, настъпи и боклук СНИМКИ

Пролет е, а по тревните площи на Пловдив " цъфтят " и нов тип " цветя ". Тежат над звук и напълно не им е там мястото, само че появяването им към този момент е засвидетелствана в елементи на града. Или другояче казано - жител показа в мрежата за следващ случай, при който водач е паркирал колата си на място, което не е регламентирано за тази цел.

Петьо Г. споделя и фрагменти, на които се вижда сив джип, ситуиран на малко зелено пространство, намиращо се на паркинг пред кооперация. Случката е в региона на ул. " Асен Христофоров " 2. Мъжът насочва вниманието си и към килнатите бордюри на същото място, потвърждавайки, че те са в сходно положение поради нерагламентирано паркиране.

Той отбелязва и различен по-мръсен аспект на казуса. Машината е настъпила чувал за боклук, който не може да бъде изхвърлен от известно време. Друг е въпросът какво прави сметта навръх това място, само че ситуцаията без подозрение е дискомфортна за локалните.

Вижте цялата обява на Петьо Г., споделена в мрежата:

" Зад " Асен Христофоров " 2. Не стига, че безочлив, изпотроши бордюрчетата на островчето със зелената повърхност. Не стига, че и чувала с боклука е настъпил, ами и затъмнил всичките стъкла ". Ситуацията буди отвращение от постъпката на лидера, само че и е посрещната с голяма доза комизъм. Не липсват и жители, защитаващи паркирането му - гаражите са скъпи, а задоволително паркоместа в града като че ли няма. Вижте някои от мненията на пловдивчани:   " Така се прави, публикуваш във Facebook. Не като съседа - всеки ден звъни и идват им лепят санкции. Е, съседът в никакъв случай не излиза към този момент ", написа Дари Р.
  " Радвам се, че е с РВ регистрация, че в случай че беше Х,К и тн. щеше да има колене, мятане на камъни, смъртни присъди и те по този начин ", прибавя Дени Т.
  " Не ги оправдавам, само че мисля, че бордюрите са неспособно сложени ", счита Георги Т.

  " Тоя от понеделник мисля е застъпил чувала, през днешния ден е четвъртък. Близо 4 дни не го хвърлят, поради селския нрав ", твърди Цветелин И.
 Едва ли това ще остане последният случай, при който паркиране възмущава жителите на Пловдив. Намирането на паркомясто в града става все по-голям проблем, а водачите се пробват да не нарушават комфорта си и търсят места допустимо най-близо до жилищата си. Често, прибягвайки и до нарушавания. Дори и на пръв взор дребни. Така първа жертва във " войната " за паркоместа стават и терени, предопределени за зелени площи, които някои водачи очевидно смятат за ненужни.  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР