Прокурорският син Васил Михайлов от Перник е признал вината си

...
Прокурорският син Васил Михайлов от Перник е признал вината си
Коментари Харесай

Прокурорският син Васил Михайлов признал 2 престъпления

Прокурорският наследник Васил Михайлов от Перник е признал виновността си по осъществени от него две закононарушения - за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди и за закана за ликвидиране на мъж наоколо до детска площадка.

Съдебният състав реши, че самопризнанията на подсъдимия се поддържат от събраните доказателства и на него му е наложено наказване " отнемане от независимост " за 20 месеца, с 4 години изпитателен период. Съдебният акт е финален и е влезнал в действие ", изясни пред публицисти прокурор Георги Иванов от Софийска районна прокуратура.

Той добави, че против Михайлов има импортирани в съда два обвинителни акта за общо 10 закононарушения, като по единия обвинителен акт Михайлов към този момент е наказан с влезнал в действие правосъден акт. В това число влизат и осъществените от него 8 закононарушения, като продължава следствието за отправени от него на територията на град Перник.

Софийска районна прокуратура прави всичко допустимо наказателните производства да бъдат завършени, с цел да може правата и ползите на потърпевшите да бъдат позволени. Ако Михайлов бъде наказан за осъществени нови закононарушения и не може да бъде условно наказан, ще би трябвало да изтърпи и наказването от 20 месеца отнемане от независимост.

Продължава да има и полицейска на Михайлов.
 Съдът отсрочи делото против Васил Михайлов поради заболели юристи
Съдът отсрочи делото против Васил Михайлов поради заболели юристи

Единият му бранител бил с инфектиран ахилес

Припомняме, през април тази година Васил Михайлов - за побой в Созопол. По силата на утвърдено от съда съглашение сред Михайлов и прокуратурата му беше беше наложено наказване от 1 година и 6 месеца пробация и 100 часа безплатен труд в интерес на обществото.

През юни мярката на прокурорския съд отново да е " домакински арест ", след това това разпореждане, само че през юли в последна сметка Михайлов още веднъж беше пуснат на независимост

На 13 септември Софийската районна прокуратура против Васил Михайлов, като този път бе за закана с ликвидиране на жена при изискванията на продължавано закононарушение.

В тази връзка бе обискирана къщата на чичото на прокурорския наследник , където той е под домакински арест. Очакваше се прокуратурата да изиска непрекъснатия арест на Васил Михайлов, само че до този миг такава информация не е съобщавана.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР