Прокурорският син Васил Михайлов, обвинен за причиняване на телесна повреда

...
Прокурорският син Васил Михайлов, обвинен за причиняване на телесна повреда
Коментари Харесай

Прокурорският син, обвинен за побой, остава за постоянно в ареста -

Прокурорският наследник Васил Михайлов, упрекнат за причиняване на телесна щета и закана с ликвидиране в Перник, остава в ареста, удостовери въззивен състав на Софийски градски съд. Съдът уточни, че и по двете обвинявания може да се направи извод за авторство на закононарушението.

Въпреки че не е осъждан и няма данни за заплаха от укриване, на Михайлов би трябвало да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение, тъй като само тя може в цялостна степен да подсигурява публичната сигурност, стимулира се съдът.

От събраните по делото материали може да се заключи, че този случай не е случайно проявяване на експанзия, а самоволните дейности на принуждение са били непрекъснати, показват още магистратите.

" Защитавах се, няма хулигански подбуди. Винаги когато съм се бил, съм бил предизвикан ", оправда се пред съда Михайлов.

Определението е дефинитивно и не предстои на тъжба и митинг.

Васил Михайлов е на футболния треньор Румен Андонов. Министерство на вътрешните работи се задейства против сина на зам. окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов след опасност на, че ще оглави митинга против уличния тормоз в миньорския град, в случай че полицията не се намеси. Министерство на вътрешните работи разгласи, че против 18-годишния младеж са формирани три досъдебни производства за разнообразни прегрешения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР