Прокурорският син Васил Михайлов е с обвинение за четири закани

...
Прокурорският син Васил Михайлов е с обвинение за четири закани
Коментари Харесай

Влязоха в дома на прокурорското синче от Перник, което вече е с обвинения за четири закани за убийство

Прокурорският наследник Васил Михайлов е с обвиняване за четири закани за ликвидиране и нанесен побой над приятелката си, оповестиха от Софийската районна прокуратура.

Побоят е нанесен през октомври предходната година. А през юли тази година, откакто беше пуснат под домакински арест, Михайлов е отишъл до работното място на приятелката си и ѝ е отправил жест, че ще я простреля от лек автомобил.

Установено е, че на 28 октомври 2022 година към 04:00 часа в апартамент в Перник той се заканил с ликвидиране на дамата, като ѝ споделил: " Ще те убия! “, а по-късно почнал да нанася удари с ръка по лицето ѝ. 

Прокуратурата ще изиска задържане под стража за Михайлов.

Екипи на Столична дирекция на вътрешните работи през днешния ден влязоха в къщата, където Михайлов е под домакински арест. Днес Васил Михайлов отхвърли обвиняванията.

" Не съм се заканвал. Аз на приятелката ми съм правил единствено хубави неща. И към хубавите девойки съм правил единствено хубави неща ", съобщи той, откакто в дома му беше осъществен обиск по следствие за опасност против жена.

" Имам рана на лицето, тъй като упражнявам. Ще се връщам в спорта. Играя спаринг всеки ден “, сподели пред bTV Михайлов.

На въпрос за какво има полиция в дома му, той съобщи, че това не е полиция, а са другари.

" Става въпрос за 4 действия. Като по свидетелските показания е открито, че заканите са отправени по друг метод - персонално, по телефона като даже има случай, когато едно от телефонните позвънявания е отправено, до момента в който е бил с мярка задържане под стража. Има данни, че е упражнявал и физическо принуждение по отношение на нея ", коментира Георги Иванов, наблюдаващ прокурор в СРП.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР