Прокурорският син Васил Михайлов е продължил с непристойното си поведение

...
Прокурорският син Васил Михайлов е продължил с непристойното си поведение
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник с нови изцепки в ареста - пали одеала, бие се и чупи

Прокурорският наследник Васил Михайлов е траял с непристойното си държание и в ареста. Сбил се с арестанти, запалил одеяло в килията и счупил бариера по време на рандеву. Заради държанието си е изместен от пандиза в Кюстендил в Софийския, стана ясно от следващото съвещание по делото в Софийския областен съд.

Васил Михайлов е обвиняем за 8 закононарушения - за нанасяне на междинна телесна щета на трима души, лека телесна щета по хулигански подбуди на други двама, за безчинство и за закана с ликвидиране против някогашната си другарка Боряна.

Поредните вандалски прояви са от 11 ноември, когато Васил набил собствен съкилийник. Наложило се да бъде изместен, само че не мирясал и запалил завика, а огънят бил сподавен с пожарогасители, изясни наблюдаващият прокурор по делото Георги Иванов.

Днес на него бе разпитан някогашният футболист от " Миньор Перник " Румен Андонов, от чийто случай стартира разплитането на драмата към перничанина, а сигналът е подаден от брачната половинка на Андонов.

Историята с побоя е от 11 юни м. година, когато футболистът е бил атакуван без причина и ударен с бокс пред пернишко заведение. На улицата Васил Михайлов му подвикнал " Здрасти, тренер " и го обвинил, че е обидил негова братовчедка. Андонов е бил ударен три пъти в главата и челюстта му била счупена, което наложило да върви с шина три месеца и д9а се лекува в " Пирогов ".

От близко заведение наизлезли хора, притежателят и другари на Васил. Те обяснили, че това е синът на прокурора Бисер Михайлов. Казали на треньора да се качва в колата, с цел да не стане по-лошо. Когато към този момент бил в автомобила си, Андонов се обадил на бащата на Васил и му споделил: " Синът ти ми счупи ченето ", а Бисер Михайлов му дал отговор, че не приказва със сина си, само че го посъветвал да изчака " до на следващия ден на трезва глава ".

" В този миг всичко завърши. Аз не бях пийнал ", изясни Андонов в правосъдната зала.

Показания даде и бащата на актрисата Луиза Григорова - Красимир Григоров, също жертва на крошетата на Васил, този път на 24 май 2022 година Той се опитал да разтърве Васил и още един юноша, поради което бил свален на земята. Григоров не е подавал тъжба.

Делото ще продължи на 30 юни следващата година.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР