Прокурорският син Васил Михайлов е излизал 9 пъти, главно през

...
Прокурорският син Васил Михайлов е излизал 9 пъти, главно през
Коментари Харесай

Съпругата на пребит от прокурорския син: Михайлов е излизал 9 пъти нерегламентирано

Прокурорският наследник Васил Михайлов е излизал 9 пъти, основно през нощта, откакто му е била сложена електронна гривна. Това съобщи Мариана Николова - брачна половинка на бития треньор.

В сряда Софийският областен съд реши Михайлов да остане под домакински арест. 5 дни, откакто 19-годишният юноша получи по-лека мярка за неотклонение се появиха подозрения, че е напускал дома си непозволено. Самият Михайлов отхвърли всички обвинявания и даже изясни пред съдията, че в случай че е посягал на някого, то е било за самоотбрана или тъй като е бил провокиран.

„ Не имам вяра татко му да подаде оставка. Ако имаше доблестта, щеше да го направи още когато се разчу за побоите на сина му. Знам, че след слагането на гривната е излизал 9 пъти. Едното овакантяване на дома е било в 04.00 сутринта. За 30 минути може да извърши доста закононарушения.

Хората ги е боязън, тъй като виждат, че той може да направи, каквото си желае и още веднъж да го пуснат. 24 часа е бил без гривна. По закон, когато си под домакински арест по хипотеза не са длъжни да сложат гривна.

В момента, който е получил по-леката мярка се е сбил в ареста с различен задържан. И все пак е пуснат. Пернишкият прокурор и неговият наследник се надсмяха над цялата правосъдна система. Може би единствено настоящия прокурор следи делото и прави опит да потвърди, че това не е по този начин ”, сподели в ефира на „ Здравей, България ” Николова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР