Прокурорският син от Перник - Васил Михайлов, обвиняем за побои

...
Прокурорският син от Перник - Васил Михайлов, обвиняем за побои
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник говори от терасата: Пребивал съм тези, които са си заслужили съм нападал

Прокурорският наследник от Перник - Васил Михайлов, обвинен за побои и пуснат под домакински арест призна пред bTV, че е пребивал хора. А нарушил ли е мярката, като е напуснал жилището си? Васил Михайлов излезе от ареста в четвъртък след решение на Софийския градски съд. Мярката му за неотклонение беше понижена в " домакински арест “. От дома си в Перник -  Михайлов съобщи за bTV, че нееднократно е пребивал хора. И още, че атакува най-вече лица с престъпни досиета.

Васил Михайлов сподели още, че след излизането от ареста е ходил даже на дискотека. Данни да е нарушавал мярката си за неотклонение, от полицията нямат. След близо пет месеца в ареста, Васил Михайлов си е у дома от пет дни. Няма право да напуща жилището, в който е декларирал, че ще бъде. 

- Откакто сте си тук, у дома, от четвъртък вечерта, излизал ли сте?

- Постоянно. До магазина непрекъснато, дори вървях на дискотека. Петък имаше дискотека тук, пернишката дискотека и трябваше малко да разпусна, въпреки всичко съм била в ареста пет месеца.

- Как беше в ареста?

- Като на хотел.

- За вас или по принцип?

- По принцип.

Известно е, че против Михайлов има три обвинявания - за закана с ликвидиране над жена и побои над двама мъже. Единият пребит е футболният треньор от Перник Румен Андонов. Съпругата му също твърди, че Васил е нарушавал мярката си.

" Излязъл си е от тях, отишъл е в кафе " Рай " насреща, постоял е там, след известно време се е върнал с момиче, евентуално с приятелката си, и са си се прибрали двамата “, изясни Марияна Андонова, брачна половинка на Румен Андонов.

От Министерство на вътрешните работи показаха, че Михайлов е с проследяваща гривна и не е нарушавал домашния си арест. Дали съблюдава мярката си се следи " ежеминутно “.

- Идват ли да ви ревизират от полицията?

- Не, не, никой не идва да ме ревизира. Всички лъжат. Тази гривна просто аз съм си я поставил.

Пред камерата на bTV за първи път Михайлов призна, че е нанасял побои, само че не посочи над кого тъкмо.

- Изпушвам цигарата и влизам. Нещо последно да ме питате има ли?

- Чувствате ли се отговорен за нещо?

- Не.

- Моля?

- Не. Няма защо, аз не съм направил нищо.

- Нападатели ли сте хора?

- Нападал съм тези, които са си заслужили съм нападал.

- И с какво са заслужили?

- Тези, които се е*** с моето семейство или с моето име, примерно, някакви ей такива работи, по този начин се случва. Да не се е*** с мен и нищо няма. Разбирате ли? Нито съм пребил почтени хора, нито съм пребил бабички, нито съм пребил майки с колички, както пишат по медиите.

- А кой сте пребил?

- Повечето хора, които са пребити от мен, имат ей такова престъпно досие. Така че няма какво да ме разпитвате повече.

Мярката за неотклонение е дефинитивна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР