Прокурорският син от Перник тероризира целия Софийски затвор. Той е

...
Прокурорският син от Перник тероризира целия Софийски затвор. Той е
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник: Кръвта на съкилийника ми ром изтече в ръцете ми. Изпитах вълшебна наслада!

Прокурорският наследник от Перник тероризира целия Софийски затвор. Той е определян от останалите пандизчии като умопобъркан, който може да те убие поради един взор към него.

Преди 2 месеца 19-годишният Васил Михайлов бил на прага на убийството. Той спукал от пердах съкилийника си Янко Ангелов, а повода била, че той е от ромски генезис.

„ Спях на леглото, когато се разсъниха от юмруците в лицето ми. Бяха на Васил, който крещеше „ Умри, чернилко! Ако оцелееш, ще избия целия ти жанр! “, разкри Янко.

Цялото легло е било в кръв, а няколко индивида придружили пострадалия ром до болничното заведение на Софийския затвор, тъй като самичък не можел да се придвижи.

Кървавата драма се разиграла на 6 декември 2023 година Това не е първият случай, в който младежът от Перник пребива някого зад решетките.

Макар да е доста млад, той е съумял да подчини надалеч по-възрастни от него мъже. Такъв е казусът с Янко, който е 10 години по-голям, само че става жертва на Васил.

29-годишният ром е обезпокоен най-много от заканите на Михайлов. В погледа му се четяла такава ненавист към малцинствата, че било въпрос на време прокурорският наследник да се трансформира от бияч в палач. За него било същинска приятност да бие хората.

Припомняме, че Васко беше под домакински арест, само че след признанията си по малкия екран, че го е нарушавал, бе върнат в пандиза.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР