Прокурорският син от Перник, обвинен за побои, се връща в

...
Прокурорският син от Перник, обвинен за побои, се връща в
Коментари Харесай

Връщат прокурорския син от Перник обратно в ареста

Прокурорският наследник от Перник, упрекнат за побои, се връща в ареста, заяви bTV. Проверка в Министерството на правораздаването е посочила, че Васил Михайлов е нарушавал домашния си арест и е излизал от жилището си.

От ведомството ще търсят дисциплинарна отговорност от чиновниците, които е трябвало да ревизират обвинения, а не са го създали.

В изявление от терасата на дома си през вчерашния ден, Михайлов призна, че е пребивал хора, както и че е нарушавал мярката си за неотклонение.

Ето част от това, което прокурорският наследник сподели нощес:

– Откакто сте си тук, у дома, от четвъртък вечерта, излизал ли сте?

– Постоянно. До магазина непрекъснато, дори вървях на дискотека. Петък имаше дискотека тук, пернишката дискотека, и трябваше малко да разпусна, въпреки всичко съм била в ареста пет месеца.

– Как беше в ареста?

– Като на хотел.

– За вас или по принцип?

– По принцип.

Страх скова Перник след освобождението на нападателния прокурорски наследник. На 27 октомври съдът реши да облекчи присъдата на Михайлов на домакински арест. Близки на потърпевшите обявиха, че се тормозят от възмездие, а част от жертвите към този момент са отдръпнали показанията си.

Ден откакто съдът пусна под домакински арест побойника от Перник Васил Михайлов, жертвите му и околните им се тормозят за живота си.

„ Никой от нас не има вяра, че човек, който 18 години е възпитаван в това, че той може да прави всичко без да понесе санкции, човек, който е прикриван от татко си и е теоретичен, че на него нищо няма да му се случи, след прекарани четири месеца в ареста, ще излезе бял и добър. Сега той най-вероятно ще излезе злобен и злопаметен “, споделят хората.

Семейството на пребития треньор Румен Андонов е обезверено. „ Няма смисъл да се борим против система, която е прогнила от вътрешната страна “, споделя дъщерята.

По думите им към този момент има потърпевши, които са отдръпнали показанията си против Васил Михайлов. „ Сега всеобщо, дори всички очевидци, тези които даваха показания, до момента в който той беше в ареста, ще стартират да се отхвърлят, да не помнят и да не си спомнят. Защото той ще направи всичко допустимо – ще им се обажда, ще ги заплашва. Ще откри метод да им влияе “, споделя щерка му.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР