Прокурорската проверка за ремонта на жълтите павета е по сигнал,

...
Прокурорската проверка за ремонта на жълтите павета е по сигнал,
Коментари Харесай

Нов Костинброд: ПП употребиха Лаура Кьовеши за предизборните си лъжи. Проверката на жълтите павета е по сигнал на кмета Йорданка Фандъкова

Прокурорската инспекция за ремонта на жълтите павета е по сигнал, подаден от столичния кмет, обявиха източници на медията ни от държавното обвиняване. Йорданка Фандъкова неведнъж е алармирала за нередностите при ремонта на центъра и досега не е заплатен нито лев на фирмата-изпълнител, допълниха от СОС.

 

“Европейската прокуратура стартира инспекцията по сигнал през септември 2022 година. По сигнал, че компанията е измамила Общината. Ние приветстваме това следствие. И в същото време питаме какво постанова ГДБОП “на Радев и Демерджиев ” да влиза в Общината през днешния ден - инцидентно ли е определен денят тъкмо преди прословутия ден за размисъл? Разликата с Костинброд е че е петък, а не събота ”. Това съобщи Бойко Борисов одеве по bTV. Лидерът на ГЕРБ достоверно заключи, че “Целта  на Радев е да няма държавно управление. Опонентите ни ще ни атакуван за паветата, ние ще им върнем за парапета. Това води до разделяне сред партиите, безпорядък и неустойчивост ”

 

“ПП-ДБ схванаха, че губят и пробват нов Костинброд с измислени заглавия! Толкова ги е боязън - сякаш сплотиха в коалиция 8 партии и 77 организации, само че в неделя отново ще изгубят против Борисов ”. Така разясниха публицисти и политически наблюдаващи опита за замяна в дневния ред на обществото.

 

Социалните мрежи също прегряха от отвращение към нефелния опит за избирателен пиар. “Извратеняците с обща жена Киро и Миро, и противоположният Асен са наредили да претоплят фейка с някаква жена и дете, която е безусловно недоказана от всички проверяващи! А кой ще проверява оргиите им в Министерски съвет? ” Публикуваме мнението без опрощение, защото гласът на елементарния българин би трябвало да бъде чут. “Защо Национална агенция за приходите не проверява трансджендър бингото на държавна сметка, платено с национални пари от интимно близкия до Кокорчо Василев екс културен министър Наско ”, пита различен консуматор във Facebook.

 

А ние чакаме от сътрудниците, обявили подправената вест опрощение към читателите, тъй като публицистиката не би трябвало да става политическа слугиня за предизборна приложимост.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР