Прокурорската колегия на ВСС гласува единодушно „за”Два файтона „бойци” протестирахаПрокурорската

...
Прокурорската колегия на ВСС гласува единодушно „за”Два файтона „бойци” протестирахаПрокурорската
Коментари Харесай

Валентина Маджарова бе избрана за спецпрокурор №1


Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет гласоподава единомислещо „ за”
Два файтона „ бойци” стачкуваха

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС) избра единомислещо Валентина Маджарова за началник на Специализираната прокуратура. Досега тя бе изпълняващ функционалностите на административен началник. В гласуването през днешния ден не взе участие основният прокурор Иван Гешев, който бе зает с провеждащия се у нас Втори работен конгрес на основните прокурори от Балканските страни.

За избора на Маджарова пред постройката на Висш съдебен съвет се бяха събрали два файтона протестиращи от сдружението „ БОЕЦ”. Те следват концепциите на своя водач и преподавател Христо Иванов за закриване на профилираните съд и прокуратура.

Маджарова съобщи, че взе участие в процедурата единствено поради редовите прокурори и следователи от спецпрокуратурата. „ Времената са сложни, за нас са изключително сложни. Работата, която вършите всекидневно, е високо ценена. Гордея се с вас!”, съобщи тя. При чуването є Маджарова уточни, че през последната година два проблема на спецпрокуратурата от България са посочени като добър образец в отчета на Евроджъст, а съвсем всеки ден с сътрудниците є получават устни и писмени поздравления след сполучливи акции от щатските ДЕА, Централно разузнавателно управление на САЩ, ФБР и Сикрет сървиз, от Европол и други партньорски спецслужби.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР