Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, която изпълнява функциите на

...
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, която изпълнява функциите на
Коментари Харесай

Цацаров: Не познавам Мартин Божанов, никога не съм го виждал

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет, която извършва функционалностите на Висш прокурорски съвет, предложения за чуване Сотир Цацаров – завеждащ отдел във Върховната прокуратура. 

" Няма да разреша на някой да се упражнява с името ми, преследвайки персонални или политически упоритости. Не познавам Мартин Божанов, в никакъв случай не съм го и виждал. Никога не съм имал съучастничество или подкрепяне в групата на тази персона. Когато съм бил основен прокурор, в никакъв случай не ми е предоставяна информация за тази група. Не съм имал директен или заобиколен интерес такава незаконна активност да има капак ", съобщи той, като акцентира, че в никакъв случай не си е разрешавал да заплашва съдии, съобщи Нова ТВ.

Цацаров означи, че думите му са разследване на изказвания, свързани с него, на арбитър Владислава Цариградска, на Веселин Денков и Ивайла Бакалова, както и на Бойко Рашков.

Бившият основен прокурор беше подал молба да даде малко ревю на обстоятелства по всички отправени внушения за съпричастност към активността на групата към Нотариуса. Искането е направено по отношение на изказвания на народни представители и други лица, в съвещанията на Временната парламентарна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов, както и изказвания в медийни изявления, свързани със служебната му активност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР