Прокурорите повдигнаха обвинения в умишлено убийство в петък срещу двама

...
Прокурорите повдигнаха обвинения в умишлено убийство в петък срещу двама
Коментари Харесай

Обвинения в умишлено убийство са повдигнати срещу 2 венецуелски мъже при смъртта на 12-годишно момиче в Хюстън

Прокурорите повдигнаха обвинявания в съзнателно ликвидиране в петък против двама мъже, обвинени в убийството на 12-годишно момиче от Хюстън, чието тяло е било открита в вада, откакто тя изчезна по време на разходка до разбъркан магазин.

Документите за обвиняване, подадени в съда на окръг Харис, Тексас, не изброяват юристи, които биха могли да приказват от името на Йохан Хосе Рангел Мартинез, 21, и Франклин Хосе Пеня Рамос, 26, и двамата вкарани в пандиза за гибелта на Джоселин Нунгарай.

Тялото на момичето беше намерено в понеделник в плитка вада, откакто полицията сподели, че тя се е измъкнала от близкия си дом предната вечер. Съдебният доктор откри, че повода за гибелта й е удушаване.

Полицията арестува Мартинес и Рамос, за които следователите споделиха, че са съквартиранти, в четвъртък. Полицията сподели, че видеото за наблюдаване демонстрира по какъв начин двама мъже се доближават до Джоселин, преди да отидат с нея до разбъркан магазин в Хюстън. След това тримата потеглиха дружно към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР